|
|
||||
|
||||
![]()
Καινούργιο θα βρεις γύρω στα 80 ευρώ. Μεταχειρισμένα κατά καιρούς βγαίνουν σε πολύ καλές τιμές, αλλά θα πρέπει να παρακολουθείς τις αγγελίες και να ψάξεις αν υπάρχει ήδη κάποιο που δεν έχει πουληθεί.
Δεν είμαστε μπαμπούλες! ¶μα θες να ανεβάσεις ανέβασε! Πάντως αν είναι σωστό αυτό που υποψιάζομαι απλά έβγαλες το δύτη, αλλά έχεις αφήσει να λειτουργεί κάπως η αεραντλία. Να ξέρεις ότι γενικά δεν είναι απαραίτητη η συνεχής λειτουργία της όλο το χρόνο, αλλά σε ειδικές περιστάσεις. Ένας ελαφρύς κυματισμός στην επιφάνεια του νερού από το φίλτρο είναι συνήθως αρκετός για την οξυγόνωση του νερού. Εγώ θα ξαναρωτήσω για άλλη μια φορά πάντως να μας πεις πώς έγινε η μετάβαση από τα χρυσόψαρα στα guppy, πώς ακριβώς έπλυνες το φίλτρο, αν έμεινε και πόσο χωρίς ψάρια το ενυδρείο κλπ. Πες μας ακριβώς, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό σημείο που πρέπει να σε απασχολεί αυτή τη στιγμή, γιατί αν σκοτώθηκαν τα βακτήρια του φίλτρου σου τα ψάρια σου κινδυνεύουν άμεσα και από τη στιγμή που δεν έχεις μετρήσεις θα πρέπει να μαντέψουμε πάνω κάτω για να σου πούμε μια εκτίμηση.
|
||||
|
||||
![]()
Ολα το πλυσιμο του ενυδρειου μου το εκανε η θεια απλος τωρα λειπει στο εξωτερικο
το ενυδρειο εμεινε 15 ημερεσ σε λειτουργεια χωρις ψαρια πριν μπουν τα γκαπυ επισης απο οτι θυμαμαι το φιλτρο το ελυνε με το νερο του ενυδρειου και μολισ το καθαρισε και εβαλε καθαρο νερο εβαλα αντιχλωριο και για τα βακτηρια (κατι τετοιο ) και το αφησε 15 ημερες και μετα βαλαμε τα γκαπυ ------------------------- Παιδια η μαυρη κουκιδα εφυγε απο την κοκκινη επισης ,ανεβαζω μια φωτο με την ΄πατεντα´μου με την αεραντλια
Αχχχ....αυτά τα guppies !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη renaki17 : 17-05-12 στις 13:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη ειναι η πατεντα μου ελπιζω να σας αρεσει
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαρια με 300 λιτρα | TinaX | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 29-02-12 14:51 |
¶γρια MBUNA | paliosdimitris | Malawi | 5 | 28-02-11 14:33 |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
ΤΙΜΕΣ!!! [αρχαρια] | Efh | Χρυσόψαρα | 6 | 20-11-10 17:14 |
Αρχαρια---Βοηθεια με μονομαχιερα | vasogr | Bettas | 25 | 15-02-08 18:59 |