|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
IMO δεν χρειάζεται τίποτα καθάρισμα τα ρίχνεις όπως είναι ώστε να κρατήσεις τον αραγονίτη ζωντανό
τα τζαμια καθαρίζονται με ξίδι γεμίζοντας το ενυδρείο με νερό και ρίχνοντας 4-5 μπουκαλάκια και μετά από 2 μέρες την τριβής με ένα πανάκι και έφυγε , στο φίλτρο μην βαλεις βιολογικο υλικό μιας και αυτήν την δουλειά την κάνει ο βράχος , Για skimmer στο 120 φαντάσου ότι κράταγα χταπόδι με diy σκιμμερακι αερανλειας και δεν είχα ποτε νιτρικά οποτε μην τρελαίνεσαι για αρχή .
|
||||
|
||||
![]()
Ο βράχος έχει σίγουρα βιολογία. Τον αραγωνήτη αφού θα τον πλύνεις με γλυκό νερό φυσικά θα νεκρώσει. Αν θες μπορείς να κρατήσεις μία μικρή ποσότητα αραγωνήτη που θα τον πλύνεις με θαλασσινό νερό για να μη χάσει τη βιολογία και να μπολιάσεις με αυτόν μετά. Εσύ όμως πρέπει να κάνεις μετρήσεις πριν βάλεις ζωντανό οργανισμό.
Εγώ έχω αυτή τη πεταλούδα και τσακίζει τις απταίσιες http://www.liveaquaria.com/product/p...190&pcatid=190
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Πολύ ωραία η πεταλούδα αλλά πρέπει να τσακίζει και τα κοράλια... Θα δω πως θα είμαι από μετρήσεις και βλέπουμε μετά από κανά-δυο βδομάδες για καμιά γαρίδα... Τι λες; |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αφού θα βάλεις κοράλλια τις πεταλούδες τις ξεχνάς.
Ο αραγωνήτης μαζεύει βρώμα (νιτρικά, υδρόθειο κλπ) από μέσα, από κάτω κι όχι από πάνω. Αν τον σκαλίσεις λίγο θα καταλάβεις τι εννοώ. Αλλά με τα ψάρια με μπέρδεψες, θα τα πάρεις πακέτο με το ενυδρείο ή τα έχεις βρει από αλλού;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λέτε να έχω μεγάλο θέμα; |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι τι θέμα να έχεις. Πάρε και το six line αφού είναι στρωμένο.
|
||||
|
||||
![]()
Απλά έλεγα όχι επειδή διάβασα ότι είναι semi-aggressive...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους Ξεκινάω!!!! | pavlos2003 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 135 | 03-01-12 21:29 |
Δοσολογία σιδήρου: όλο μαζί ή λίγο λίγο; | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-11-09 22:24 |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα..... | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 12-02-08 10:13 |