|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε σχέση με το τελικό μέγεθος των ψαριών
1ο ενυδρείο ~ 80*30*50=120 λίτρα 2ο ενυδρείο ~ 150*50*70=525 λίτρα το 2ο ενυδρείο λοιπόν είναι το μεγαλύτερο
|
|||
|
|||
![]()
Αν κρινω απο το παχος των τζαμιων(τι ειπες τωρα...) που ειναι ιδια, μιλαμε για ισια σε ογκο-μεγεθος ενυδρεια
![]() 1,5 μ μηκος ενυδρειου |
|
||||
|
||||
![]()
ta ενυδρεια ειναι ιδια. απλα το πρωτο εχει μικρο ψαρακι και ΧΩΡΑΕΙ σε αυτα τα λιτρα ενω το δευτερο εχει ψαρουκλα και το ενυδρειο φαινεται σαν γυαλα.
μας λεει οτι μερικα ψαρια δεν μπαινουν σε ενυδρεια ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ακριβως το ιδιο πιστευω κι εγω!
|
||||
|
||||
![]()
Αναθεωρω(αφου ειμαι σιγουρος πως προκειται για παγιδα του Σπυρου).Το πρωτο αν λαβουμε υποψιν οτι το ψαρι ειναι 6cm ειναι περιπου 60μηκοςχ25πλατοςχ40 υψος=60 λιτρα και το δευτερο αν το ψαρι ειναι 130 cmμαλλον ειναι1,80μηκοςχ60πλατοςχ1,00υψος=1080λιτρα.
|
||||
|
||||
![]()
εγω πιστευω οτι η αλλη σου απαντηση ηταν πιο σωστη, νομιζω οτι ο Σπυρος δεν εχει βαλει παγιδα αλλα θελει να δειξει στους αρχαριους ποσο ασχημο ειναι ενα ψαρι μεγαλο σε ενα ενυδρειο και ποσο ταλαιπωρειται αφου δεν μπορει ουτε να στριψει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ομως το παρεις με κλιμακα τοτε βγαινει (περιπου)το αποτελεσμα που αναφερω.Παντως και ετσι να ειναι,το αποτελεσμα ειναι πως ο pangasius δεν μπαινει ουτε σε 1000 λιτρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1000 ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο μεγαλο ενυδρειο | rom | Malawi | 47 | 27-01-11 18:46 |
ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 24-07-09 17:55 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |
Θερμανση σε μεγαλο ενυδρειο - λυσεις? | PLUTON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 20-09-07 07:05 |