|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δύο γενικά σχόλια από έναν αρχάριο (ο οποίος μια ζωή θα μαθαίνει!):
1ον. Το συγκεκριμένο χομπυ απαιτεί ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ![]() 2ον. Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο "αρνούμαστε" να δεχτούμε τον θάνατο ενός κατοικίδιου πχ σκύλου και ορισμένοι δέχονται τελείως απλοϊκά, τον θάνατο ενός ψαριού! Έχει διαφορά το μέγεθος του "ζωντανου"??? Δεν νομίζω! ![]() Όπως λοιπόν, δεν θα βάζαμε σε ένα σπίτι σκύλου, 3 Μολοσσούς και 2 Αγίου Βερνάρδου, έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε και τη συγκατοίκηση συγκεκριμενων ψαριών! Εστω κι αν το παράδειγμα ειναι τελείως απλοϊκό... Αυταααααα |
|
||||
|
||||
![]()
κανεις δεν τον αποθαρρυνει τον φιλο απο πανω...
ολοι προσπαθουμε να του εξηγησουμε τι κανει λαθος!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αιτια θανατου ομως εινα ενα θεμα. Πχ αλλο να πεθανει ενας σκυλος απο γηρατεια κι αλλο απο φολα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενδεχομένως εγώ να μην εκφράστηκα "σωστα" Εννοώ πως δεν έχει σημασία το μέγεθος του "ζωντανου". Για μένα είναι όλα το ίδιο, και η αξία της ζωής τους επίσης θα έπρεπε να είναι η ίδια Υπάρχει κόσμος που δεν ασχολείται με τα ενυδρεία και δεν γνωρίζει ούτε τη φροντίδα που απαιτείται, ουτε τους κινδύνους (ασθένειες, στρες κλπ), ουτε τους κανόνες που ενδεχομένως υπάρχουν Οσα έχω διαβάσει αυτον τον καιρό για τα ενυδρεία, δεν τα διάβασα 12 χρόνια στο σχολείο! ![]() Χρειάζεται εμπειρία, η οποία όμως δεν θα πρέπει να αποκτιέται εις βάρος...των ψαριών ![]() ¶ρα θα επιμείνω : ΔΙΑΒΑΣΜΑ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ημιλιπόθυμο pangasius!! | banzai | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 03-06-10 14:41 |
gallaher και pangasius | apolonistis | ¶λλα ψάρια Ασίας | 13 | 18-09-09 19:56 |
Pangasius | fontas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 31-05-08 10:07 |
Pangasius | epistimon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 30-06-06 10:45 |