|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω με φλαπ εχω σκοπο να το κανω...θα δοκιμασω και βλεπουμε...θα γινεται εικαζω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα
Αυτο θελω να κανω κι εγω αυτες τις μερες (καπακι με ανεμηστηρες εννοω). Απλα με αυτα που διαβαζω αν ειναι να σκευρωνουν τα υλικα οπως τι πλεξι ή το πολυκαρβονικο, τελικα σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερη επιλογη να παραγγειλω ενα σετ φλαπς ; Ετσι κι αλλιως γυρω στα 25-30 ευρω το πουλανε στο διαδικτυο. Καπου τοσο θα παει και το πλεξι ή και λιγοτερο αλλα αν ειναι να χαλασει και να ξαναπληρωνω του χρονου... Με απασχολει ομως αν θα ερθουν σωα τα φλαπς απ εξω γιατι λογω σχηματος τους μπορει να γινει καμια ζημια και να ερθουν ραγισμενα . Εκει κολλαω. Εχει παρει κανεις; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω εχω τα μαμισια φλαπς σε ολα τα ενυδρεια τρυπημενα με ποτηροτρυπανα και δεν τα αλλαζω με ατρυπητα. Τα ανεμιστηρακια μενουν ολο το χρονο πανω, απλα ειναι εκτος λειτουργιας. Τα ανοιγματα προσφερουν ενα εξτρα αερισμο του χωρου πανω απο την επιφανεια του νερου. Δεν μου εχει χαλασει κανενα λογω πχ υγρασιας.
|
||||
|
||||
![]()
Έχω πάρει φλαπς για το ριο 240 από το aquaristikshop και έφτασαν μια χαρά.
|
|
||||
|
||||
![]()
το παλιο το πλεξι μπορεις να το ισιωσεις με σεσουαρ
οταν χρεισημοπηουσα πλεξι για καπακι παντα εβαζα ενα τελαρο απο λεπτη βεργα αλουμινιου σε σχημα Η και στη μεση αλλες δυο κοντρες που στερεωνα ανακλαστηρες και τις λαμπες τα μπαλαστ παντοτε στο επιπλο οσο για τα ανεμηστηρακια οπως ειπε και ο Σπυρος τα εχω και εγω μονιμα χειμωνα καλοκαιρι χωρις κανενα προβλημα συνδεμενα πανω σενα ελιγουελ
|
|||
|
|||
![]()
το καπακι δεν θα το φτιαξω μονο για τανεμιστηρακια...θα το φτιαξω για να καταργησω και τις τ5 και να βαλω λεντ για φωτισμο...δεν αποφασισα ακομα τι θα κανω με το υλικο αλλα οποιοσ και απο τα δυο να βαλω θα βαλω κοντρες για σιγουρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας αν μαθεις τιμη.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν θα μπορεσ να βοηθησω θα τα παρω τσαμπα...αλλα αν μαθω θα ποσταρω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΠΑΚΙ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΑΠΟ PVC | evina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-03-12 23:18 |
καπακι ενυδρειου | silia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 07-09-11 19:39 |
απορια για καπακι | scooby14 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 22-10-10 18:50 |
Καπακι ενυδρειου. | water_turtle_lover | ¶λλα ζώα | 15 | 03-02-10 23:14 |
Καπακι ενυδρειου | panos73 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-11-07 22:18 |