|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.Το fan ειναι αυτο που εβαλε ο Σπυρος(που το βρηκες το λινκ και το εβαλες,εψαχνα μιση μερα χθες και δεν βρηκα τιποτα.Μαλλον δεν ξερω να ψαχνω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω, έχω στο μαγαζί ρυθμιζόμενο 5Α και με αντάπτορα κροκοδειλάλια αν επιθυμείς. Στείλε pm.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποσο κοστιζει?
|
||||
|
||||
![]()
Με ψαξιμο ειδα οτι το συγκεκριμενο τροφοδοτικο εχει επιλογη 6 / 7.5 / 9 / 12 V DC (5000mAh) 13.5 / 15 V DC (3800Ah).Μια χαρα μου φαινεται και να ναι καλα ο Σταυρος εκανα την παραγγελια μου και τωρα περιμενω.Οσον αφορα την τιμη(δεδομενου τα μεταφορικα και η αντικαταβολη)ειναι καλη.Περισσοτερα γι αυτο ομως,ας πει ο ιδιος ο Σταυρος.Το βραδυ θα παραγγειλω και τον controller(μιας και η συνδεμενη με το paypal καρτα μου εληξε και η παραγγελια θα γινει μεσω του κουμπαρου μου).
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει λόγος να μην λέτε τιμές για εξοπλισμό στο φόρουμ πάντως...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιαννη,εγω δεν εχω προβλημα να πω την τιμη,αλλα λαμβανω υποψιν οτι ο Σταυρος ειπε πμ και δεν ανεφερε τιμη και προιον στο ποστ.Δεν ειναι καλυτερα να τα πει ο ιδιος; ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Σπυρο κοιταζα στο site της sanyodenki και ειδα οτι η καινουρια αντιστοιχη σειρα(Dc Dyna Ace με 172mm διαμετρο),εχει ευρος 10,2-13,8(απο οτι ειδα ολη η τελευταια 12v σειρα εχει αυτο το ευρος.Ισως τελικα να παιζει και παραπανω απο τα 12v.)Πιστευω οτι θα το καταλαβω απο την ενταση του αερα και τον ηχο του στα 12v αν δουλευε παραπανω στην προηγουμενη χρηση του.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 10-05-12 στις 20:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ή ακομα καλυτερα να μπορεσεiς να το μετρησεις με ενα πολυμετρο ποσα volt δινει πραγματικα σε καθε θεση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Το δοκιμασες σε χαμηλα volt και για ποση ωρα? ή ειναι απλα σκεψη? Εχε το νου σου και υπολογισε την εξατμιση οταν θα φυγεις και για το διαστημα που θα φυγεις. Μη κατεβει η σταθμη και βγεις εκτος νερου εξοπλισμος. Θα προτεινα, κατα την απουσια σου να το αφησεις σε δοκιμασμενη για καιρο ρυθμιση. Δεν ξερεις τι γινεται. Φυσικα (για τον αναγνωστη) αποφευγουμε αποτομες μεταβολες στη θερμοκρασια, ακομα κι αν εχει τη δυνατοτητα να το πετυχει γρηγορα, το συστυμα ψυξης μας, καλυτερα να το κανει αργα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δνε πεφτει πολυ κατω απο τα 6Α οταν λειτουργει στα 12V. Σε καλυπτει υπερανετα με τα 3Α που θελεις εσυ. για να εισαι ανετος (2.3Α το ανεμιστηρι) Μονο μη το ανεβασεις στα 13.5V ή 15V και καψεις το ανεμιστηρι, Μονο να το χαμηλωνεις μπορεις (απο τα 12). Κι αυτο οχι πολυ. Ενα ανεμιστηρι για PC, συνηθως σταματαει να γυριζει, αν του δωσεις κατω απ 4.5-6V. Ετσι κι αλλως στα 4.5-6V υπολειτουργει και δεν ακουγεται τιποτα απο θορυβο, δεν πιστευω να χρειαζοσουν πιο χαμηλα σε πιο δροσερες περιοδους του καλοκαιριου. Το τροφοδοτικο εχει 6V μινιμουμ, εισαι ΟΚ. Πρεπει να προσεξεις ομως στα Volt, αφου δεν ειναι ανεμιστηρι για PC, μηπως δεν παιζει καλα με λιγοτερα απο 12V ή 9V (εγω δεν θα το εβαζα κατω απο 9 για σιγουρια. Και με 9V, θα κανει καποια ησυχια)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 12V/6A(ΓΙΑ LED) | sfk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 12-06-10 16:56 |
Ποιον μετασχηματιστη-τροφοδοτικο? | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-03-10 11:44 |
Αξιοπιστο τροφοδοτικο για ανεμιστηρακια? | theofilos | Λοιπός εξοπλισμός | 19 | 05-06-09 18:49 |