|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου παρεξιγηση! για πια θυλικια μιλας??? αφου δεν προκειτε για καμια γεννα!! δεν εχω ξεχωρισει κανενα ψαρι!
η α.ο. τι ακριβως ειναι?? το γνωριζω οτι για σκαλαρια ειναι λιγα τα λιτρα και γι αυτο ελεγα να εδινα τα ψαρια (γκουραμι - σκαλαρια - ροδοστομους) και να κρατουσα τα γκαπυ και τα πλατυ! για ποιο λογο δεν θα διξουν την συμπεριφορα τους οι ροδοστομοι?? λογο λιτρων?? και τελως αν τελικος αποφασισω να βγουν ολα αυτα και να μεινουν τα γκουραμι θα πρεπει να βγει το ενα απο τα δυο ειδη....αρα θα πρεπει να μεινει το ενυδρειο με 2 ψαρια και ολα τα αλλα να φυγουν! (πραγμα λιγο δισκολο! ποιος θα τα παρει ολα)? ------------------------- αρα λοιπον μηπως ειναι πιο ευκολο να δωσω τα σκαλαρια και τα γκουραμι και αν δωσω τους ροδοστομους στον γνωστο μου,, και να κρατησω ολα τα υπολοιπα?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MixalisS : 09-05-12 στις 23:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχεις ανοιξει θεμα για μια μπουκωμενη θυληκια λαμπιντο? μαλλον εγω μπερδευτηκα και νομιζα οτι τα εχεις ολα μαζι, αλλα απο οτι κοιταξα αναφερεις οτι εχεις και αλλο ενυδρειο.
τελοσπαντων, τα ροδοστομα θελουν πολλα λιτρα και μεγαλο μηκος ενυδρειου για να δεις τι σημαινει συμπεριφορα κοπαδιου. α.ο. (αντιστροφη οσμωση) ειναι μια συσκευη με φιλτρα που μαλακωνει το νερο της βρυσης, μηδενιζει την gh και την kh και απομακρυνει και αλλες βλαβερες ουσιες οπως το χλωριο. οπως σωστα ειπες, κρατα τα ζωοτοκα και μολις αποκτησεις καποια εμπειρια προχωρας και σε πιο απαιτητικα ψαρια. ολα οσα ανεφερες, εκτος τα ζωοτοκα, θελουν νερο επεξεργασμενο απο α.ο. θα πρεπει να δωσεις και τους πλεκο και τα κορυ. |
|
|||
|
|||
![]()
α! τωρα καταλαβα τι εγινε!!
![]() ![]() ![]() οι πλεκο γιατι πρεπει να βγουν??? δεν θα κανει το νερο??? η γενικα δεν τεριαζουν με τα γκαπυ - πλατυ?? ------------------------- οσο για το "μαλακο νερο" η τυρφη δεν κανει αυτην την ιδια δουλεια??? αν οχι που κειμενονται περιπου αυτες οι αντλειες?? (σε τιμη) απο τους ροδοστομους αν και δεν τους παρεχω προστοπαρων τελειο περιβαλον δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα κανουν απιστευτα ομορφο κοπαδι!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MixalisS : 10-05-12 στις 00:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
οι πλεκο ειναι ψαρια ν.αμερικης, οποτε δεν ταιριαζουν και απο γεωγραφικης αποψης, αλλα και απο συνθηκες νερου. το ιδιο ισχυει και για τα κορυ.
μια α.ο. ξεκιναει απο 60 ε, η τυρφη θα σου κοστισει πολυ πιο ακριβα σε βαθος χρονου. τα ψαρια μαλακου νερου εαν τα εχεις σε σκληρο νερο απλα επιβιωνουν και ποτε δεν φτανουν στο προσδοκιμο της ζωης τους, συχνα αρρωσταινουν, δεν εχουν τα κανονικα τους χρωματα κ.α., και δεν ειναι αυτος ο σκοπος του χομπι μας. το ιδιο γινεται και για ψαρια σκληρου νερου και τα εχουμε σε μαλακο. |
|
|||
|
|||
![]()
φυσικα και δεν ειναι αυτος ο σκοπος του χομπυ μας!!! γι αυτο και μιλαμε αυτη την στιγμη!! οκ τοτε σ'ευχαριστω παρα πολυ για τις χρυσημες πληροφοριες σου!!! να εισαι καλα!!!
![]() ![]() και κατι τελευταιο! τι νερο ειναι ιδανικο για τους πλεκο?? μαλακο?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο χομπυ | tomcc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-04-12 20:47 |
Νεος στο χομπυ!!! | Gianniskaz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-05-09 16:30 |
νεος στο χομπυ | poseidonbc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-03-07 04:04 |