|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα να δεις... ΜΑΛΛΟΝ...τις πρωτες μερες θα αδιαφορουν λιγο..! Δηλαδη θα βλεπεις την τροφη στον πατο του ενυδρειου σου χωρις να την πιραξαν καθολου! Αλλα...μην ανησυχησεις....ειναι απολύτος φισιολογικο! Μετα απο λιγες μερες ομως..θα δεις διαφορά! Θα τρων σαν τρελοι...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τωρα η μονη περιπτωση να χασω ψαρι ειναι απο ασιτια ετσι?? δεν πιστευω να υπαρχει καποιοσ αλλοσ λογος....
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω...μάλλον...!
![]() ![]() ![]() ------------------------- Aαα...και κάτι ακόμα! ΠΟΤΕ μην βαζεις ψαρια στο ενυδρειο σου απο οπουδηποτε αλλου (εκτος απο pet-shop) χωρις πρώτα να τα βαλεις (ενα-ενα ) για καμια 'βδομαδα μονα τους σε μια γυαλα (ή κατι παρόμοιο) για να μην εχουν καμια αρρωστια και σου κωλησουν τιποτα τα αλλα ψάρια...! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη noutsman : 09-05-12 στις 21:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
να σου πω την αλιθεια ποιο πολυ εμπιστευομαι τα ψαρια απο οπουδιποτε αλλου παρα απο πετ σοπ.... αχαχαχαχαχαχ!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κοίτα απ'οτι ξερω...στα pet-shop τα ψάρια πάνε από "Σιγκαπούρι" σε "Θεσσαλονικη" και απο εκεί στην πόλη που ειναι να πανε (πχ. στα Γρεβενα [εδω μενω])! Πάντως το pet-shop εδω (Pet-shop Καψής Λευτέρης) παίζει σιγουρα να λέει αλήθεια γιατί τον ξέρω πολύ καλά....! Δεν είναι και πολύ του ψέματος...
![]() ------------------------- Δεν ξέρω αν κουβαλάνε λιγότερες αρρωστιες, αλλά όσες φορές εχω πάρει ψαρι απο pet-shop δεν μου εχει αρρωστησει ποτε! Και μια φορά που πήρα ψάρι από ποτάμι και το εβαλα κατ' ευθειαν στο ενυδρειο, μου αρρωστησε ολα ταψαρια και ψωφισαν...ολα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη noutsman : 09-05-12 στις 21:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό δε λέει τίποτα για την υγεία τους.
----------------- Το ψάρι από το ποτάμι είναι άλλη ιστορία.
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο εννοουσα οταν ελεγα "Μην παιρνετε απο πουθενα αλλου εκτος απο pet-shop"! Δηλαδη "ΜΗΝ παιρνετε ψαρια απο ποταμια, λίμνες, θάλασσες κτλ."..
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί των μαγαζιών κουβαλάνε λιγότερες αρρώστιες;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μπούκωμα | IoannisV | Malawi | 11 | 18-03-12 19:55 |
παιδιά τα φώτα σας (planaria) | harris samos | Γαρίδες | 7 | 11-12-09 14:12 |
Μπούκωμα pseudotropheus acei | Yannis_K | Malawi | 13 | 10-06-09 21:25 |
Μπούκωμα + Αναγνώριση + Δάγκωμα | Maax | Malawi | 10 | 05-04-08 13:08 |
Πιθανό ICK | malice | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 13-02-06 01:42 |