|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ακομα και ετσι θελει τις κρυψωνες του γιατι μπορει η μανα να παρει αναποδες και... ![]() ...να τα φαει ολα
|
|||
|
|||
![]()
εχω βαλει και πετρες μεσα εννοειτε!!εχω βαλει 2-3 μεγαλες φεγκαροπτρες γεματο τρυπες....τα μικρα εχουν μπει σε ολεσ τις τρυπες και καμια φορα βγαινουν και για καμια βολτα!!!σιμερα που ανοιξα τα φωτα το θυλικο τα εχει βγαλει ολα εντελη και εφαγε κιολας!!! οποτε ειμαστε σε καλο δρομο??
|
|
||||
|
||||
![]()
εισαι καλα
τοτε να σου ζησουν
|
|||
|
|||
![]()
ποπο δεν φανταζεσαι τι χαρα μου εχουν δωσει....τα εχς παρει απο το καλοκαιρι...τα ειχα παρει σχεδον μωρα και περιμενα πωσ και πως να δω γεννα!!!και τωρα βλεπω τους μπομπιρες να κοβουνε βολτες και μου εχουνε παρει το μυαλο!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- και κατι αλλο που ηθελα να ρωτισω... μηπως θα ηταν καλυτερα τωρα που ξεμπουκωθικε τελειως η μαμα να την βγαλω απο τα μωρα και να τα αφισω μονα τους για να γλυτωσω καθε ενδεχομενο να τα φαει??? ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MixalisS : 09-05-12 στις 15:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη, όπως είπε κι ο Μίμης, υπάρουν πολλές πιθανότητες η μητερα να φει τα ιδια της τα μικρά! ¶κου ενα κόλπο που έκανε ένας φίλος μου (και με επειτυχια τελικα)! Πήρα έχα δύχτι το μπερδεψε το εκανε ενα κουβαρι και το εβαλε μεσα στο ενυδρειο! Εκει μεσα λοιπόν κρύφτηκαν όλα τα μικρά ψαράκια του (guppy) και μονο ενα-δυο ψωφισαν! Ολα τα αλλα εζησαν! Εξάλλου δεν μπορούσαν να μπούν στο δυχτι τα μεγάλα ψάρια! Κι έτσι τωρα είναι πλέον μεγάλα κι αυτα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα εγω εχω την δυνατοτιτα να βγαλω τελειως την μαμα και να αφησω μονα τουσ τα μικρα!!!δεν ειναι καλυτερα ετσι??
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κοίτα να δείς ...καλό είναι να τα έχεις όλα στο ίδιο και να μην κάνεις πολλές μετακινήσεις (γιατί ετσι τα ψαρια κουραζοντα και μπορεί μερικά απο αυτα μεχρι και να ψωφίσουν)....! Αλλά όπως νομίζεις! Εγώ πάντως αν ημουν στην θεση σου θα εκανα αυτο που σου ειπα! Θα έπερνα ενα δυχτι (Πληντο καλα πριν το βαλεις στον ενυδρειο) θα το εμπλεκα λιγο (καν κουβαρι ενα πραμα) και θα το εβαζα μεσα στο ενυδρειο! Τα μικρα ψαρακια μπορουν να βρουν εκατονταδες κρυψόνες εκεί και τα μεγαλα δεν μπορούν ΚΑΝ να μπουν! χαχααχα... καλο ε?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μπούκωμα | IoannisV | Malawi | 11 | 18-03-12 19:55 |
παιδιά τα φώτα σας (planaria) | harris samos | Γαρίδες | 7 | 11-12-09 14:12 |
Μπούκωμα pseudotropheus acei | Yannis_K | Malawi | 13 | 10-06-09 21:25 |
Μπούκωμα + Αναγνώριση + Δάγκωμα | Maax | Malawi | 10 | 05-04-08 13:08 |
Πιθανό ICK | malice | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 13-02-06 01:42 |