|
|
|||
|
|||
![]()
πως τα βλεπεις ταισμενα? ξερει καποιος ποσων ημερων μπορει να ειναι αυτα? και ποτε μπορει να εχουν κανει τα αυγα τους οι γονεις? ποτε θα μεγαλωσουν περιπου και δε θα χρειαζονται πια προστασια?
|
|
|||
|
|||
![]()
για το πρωτο ερωτημα σου εχω εξηγησει πιο πανω. τα μικρα εχθες βγηκαν απο τη φωλια, οποτε τα αυγα υπολογισε να εκκολαφθηκαν πριν απο 5-6 μερες περιπου. σε κανα μηνα η και λιγο παραπανω πρεπει να τα ξεχωρισεις απο τους γονεις, γιατι αν ο αρσενικος θελει να ζευγαρωσει παλι (πολυ πιθανο) μπορει να σου σκοτωσει αρκετα. οποτε θα πρεπει να εχεις ενα μικρο ενυδρειο γυρω στα 50 λιτρα ετοιμο στρωμενο που θα φιλοξενησει τα μικρα σου μεχρι να τα δωσεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφου καπου διαβασα οτι αυτο δεν ειναι αναγκη. Αλλο ενυδρειο δεν μπορω να παρω δυστυχως
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια απο την δευτερη ημερα της γεννας δεν εχω δει τον ενα γονιο. λετε να εχει γινει τιποτα? αφαντος ο γονιος μιλαμε ανω ο αλλος ολη την ωρα με τα μικρα)
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν πιστευω να εχει πεθανει, καπου θα ειναι κρυμμενος γιατι θα εχει φαει ξυλο με το τσουβαλι, απο τη θυληκια. και τα δικα μου ετσι ειναι, δεν μιλιουνται, επειδη ο αρσενικος ηθελε να ξαναζευγαρωσει και εφαγε μερικα μικρα. ειναι κρυμμενος συνεχεια μεσα σε μια καρυδα και βγαινει εξω μονο για μασα.
|
|
|||
|
|||
![]()
μου περασει απο το μυαλο αλλα μιλαμε δεν εχω δειν τον ενα ουτε για ενα δευτερολεπτο. και το θεμα ειναι οτι ψαχνω παντου (με τις δυσκολιες που εχει το φουλ φυτεμενο) και δεν ειναι πουθενα!!!!
------------------------- ρε παιδες, βλεπω τωρα κατι γραμμες στους βραχους πανω σαν απο σαλλιγκαρια και διπλα ενα σαλιγγαρακι μικρουλι. ειναι λαθρεπιβατες αυτοι? κανουν κακο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 12-05-12 στις 23:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα κριμπενσις | Χρηστος Ζ. | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 16-04-12 20:12 |
Αρρωστο κριμπενσις- μια βοηθεια παρακαλώ | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 19-01-12 21:23 |
Βοηθεια με γεννα?? | mikeruless | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 16 | 03-12-10 19:12 |
την βοηθεια σας γεννα...... | panoscorfu | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 25 | 14-05-09 18:24 |
βοηθεια με γεννα | afrodite | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 24-10-06 12:32 |