|
|
|||
|
|||
![]()
αν εχεις μεσα και αλλα κριμπ τοτε πρεπει να τα βγαλεις γιατι πολυ πιθανον να τη χασεις τη γεννα, στη δικη μου περιπτωση οταν εχασα γεννα, ειχα μεσα και αλλα 4 κριμπ με αποτελεσμα να στρεσαριστουν οι γονεις και να φανε ολα τα μικρα.
οι κοιλιες τους φαινονται γεματες οταν τρωνε γιατι φουσκωνει το πισω μερος των μικρων, μπορεις να το καταλαβεις και απο το χρωμα, δηλαδη αν η τροφη σου εχει κοκκινο χρωμα, τοτε τα μικρα στο πισω μερος, αφου φανε, θα κοκκινιζουν. το νερο της προετοιμασιας οπωσδηποτε με αντιχλωριο και ιδια θερμοκρασια. |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω τα αλλα ψαρακια. Το ενυδρειο εζει πετρες και ειναι φουλ φυτεμενο κι αυτα ειναι τοσο γρηγορα που ειναι αδυνατον....
------------------------- παιδια περιεργως δεν βλεπω ΚΑΝΕΝΑ ψαρι σημερα το πρωι. ουτε τα μικρα, ουτε τους γονεις ουτε τα αλλα 3! ------------------------- μερικες ακομα φωτογραφιες. σημερα το περιεργο ειναι οτι αφενος δεν βλεπω και τους δυο γονεις, αφετερου μου φαινονται πολυ λιγοτερα τα μικρα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 07-05-12 στις 19:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
δεν θα ζησουν ολα τα μικρα, ειδικα αν ειναι και η πρωτη τους γεννα μπορει να μη ζησει και κανενα. ακομα και πιο εμπειρα κριμπ δεν καταφερνουν παντα να μεγαλωσουν ολα τα μικρα τους.
παντως τα βλεπω ταισμενα. |
|
|||
|
|||
![]()
πως τα βλεπεις ταισμενα? ξερει καποιος ποσων ημερων μπορει να ειναι αυτα? και ποτε μπορει να εχουν κανει τα αυγα τους οι γονεις? ποτε θα μεγαλωσουν περιπου και δε θα χρειαζονται πια προστασια?
|
|
|||
|
|||
![]()
για το πρωτο ερωτημα σου εχω εξηγησει πιο πανω. τα μικρα εχθες βγηκαν απο τη φωλια, οποτε τα αυγα υπολογισε να εκκολαφθηκαν πριν απο 5-6 μερες περιπου. σε κανα μηνα η και λιγο παραπανω πρεπει να τα ξεχωρισεις απο τους γονεις, γιατι αν ο αρσενικος θελει να ζευγαρωσει παλι (πολυ πιθανο) μπορει να σου σκοτωσει αρκετα. οποτε θα πρεπει να εχεις ενα μικρο ενυδρειο γυρω στα 50 λιτρα ετοιμο στρωμενο που θα φιλοξενησει τα μικρα σου μεχρι να τα δωσεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφου καπου διαβασα οτι αυτο δεν ειναι αναγκη. Αλλο ενυδρειο δεν μπορω να παρω δυστυχως
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια απο την δευτερη ημερα της γεννας δεν εχω δει τον ενα γονιο. λετε να εχει γινει τιποτα? αφαντος ο γονιος μιλαμε ανω ο αλλος ολη την ωρα με τα μικρα)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα κριμπενσις | Χρηστος Ζ. | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 16-04-12 20:12 |
Αρρωστο κριμπενσις- μια βοηθεια παρακαλώ | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 19-01-12 21:23 |
Βοηθεια με γεννα?? | mikeruless | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 16 | 03-12-10 19:12 |
την βοηθεια σας γεννα...... | panoscorfu | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 25 | 14-05-09 18:24 |
βοηθεια με γεννα | afrodite | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 24-10-06 12:32 |