|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι πολυ δυσκολο.αν δεν εχεις χωρο για μεγαλυτερα ανεμιστηρακια βαλε 8αρια.τα τεσσερα μου ακουγονται μια χαρα εμενα.απλα κοιτα να μην ειναι πολυ θορυβωδη αν εχουν πολλες στροφες.δε νομιζω οτι χρειαζεται να βαλεις καποιο να βγαζει αερα,βαλτα ολα να φυσανε προς την επιφανεια του νερου.το τι ανεμιστηρια θα παρεις εξαρταται αποσενα κ ποσα λεφτα θες να δωσεις.κοιταξε τα χαρακτηριστικα τους.rpm,cfm,db κλπ.
------------------------- για φιλτρα αερα περνα και μια βολτα απο κατουμα η φανο αν ερθεις αθηνα. φανο ειχα παρει τα δικα μου για 12αρια ανεμιστηρακια.αλλιως ebay,σιγουρα θα τα βρεις φτηνα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 03-05-12 στις 13:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εκτοράκο έχω και εγώ το Αnubias 400, (σχεδόν ίδιο με το rio), σκέφτομαι για ανεμιστηράκια στο μεσαίο φλαπ, αλλά δεν ξέρω αν τα ανεμιστηράκια χωράνε από κάτω (λόγω λαμπών), ή πρέπει να μπουν από πάνω!Δες το και αυτό!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ πέρυσι είχα ένα ανεμιστηράκι στο πίσω πίσω flap μόνο... |
|
||||
|
||||
![]()
το πισω πισω φλαπ ειναι μικροτερο απο το κεντρικο.
Το κακο ομως ειναι οτι οι λαμπες εξεχουν και μαλλον πιανουν χωρο και απο την κεντρικη φετα. οποτε κλαφτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να τα βάλεις έτσι ώστε να μην πέφτει ο αέρας πάνω στη λάμπα ή σε τίποτα κόντρες γιατί θα έχεις μειωμένη απόδοση. Επίσης θα πρότεινα να πάρεις ένα έξτρα flap αν βρείς για αντικαθιστάς αυτό με τα ανεμιστήρια το χειμώνα ώστε να μην χαλάσουν από την υγρασία
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιζει να βρω εξτρα φλαπ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω βάλει το μεγάλο flap πίσω..και το μικρό που μπαίνει πίσω,στην μέση...
Εγώ έχω 2 flaps μεγάλα που τα βάζω πίσω..1 για τον χειμώνα που είναι τελείως κλειστό και άλλο 1 με 2 μεγάλες τρύπες που στην μία βάζω τον ανεμιστήρα και την άλλη την αφήνω για να βγάζει τον αέρα... ------------------------- Φτιάξε μόνος σου από plexi ή από πολυκαρβονικό...για να το βάζεις το καλοκαίρι!Και το άλλο άστο όπως είναι..μην το τρυπήσεις κιόλας... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη \/ag : 03-05-12 στις 15:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η αυτό που είπε ο φίλος από πάνω, ή παραγγέλνεις ένα έξτρα καινούριο σετ (δυστυχώς δεν τα πουλάνε μεμονωμένα) ή βάζεις αγγελία και βρίσκεις κάποιο περισσευούμενο (από κάποιον που χρησιμοποίησε μόνο το 1 πχ). Καλή επιτυχία με το εγχείρημα και προσοχή στα ηλεκτρολογικά !!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανεμιστηρακια | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 19-06-14 00:12 |
diy ανεμιστηρακια | johnb | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 44 | 03-05-12 22:11 |
ανεμιστηρακια | Gladiator | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-09-11 20:15 |
ανεμιστηρακια | linos21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 11-05-10 16:04 |