|
|
||||
|
||||
![]()
Δες τη θα κανεις, πρωτα ,,[αφου ειναι αλατα] σε μια γωνια που εχει θαμπαδα στο ενυδρειο σου σε ενα σημειο που δεν φαινεται πολυ θα βαλεις κιτρικο οξυ ,αραιωμενο με νερο αλλα θα το κανεις λιγο ενυσχημενο το ξυνο,θα ψεκασεις λιγο και θα το τρηβεις με το δαχτυλο επανω στο θαμπομα,,πρεπει να βγη αμεσως,,Κανε και το νυχι σου λιγο να δεις αμα σκαλώνει,,εγω ετσι εβγαλα αλατα ,,αλλα εκανα βλακια που το αφησα να στεγνωσει,,,εσυ μην το αφηνεις να στεγνωση,,τριψτο και θα τα βγαλη τα αλατα ,,και μετα νερακι απο πησω.
Δοκιμασε αυτο ,αμα δεν πετυχη τοτε δεν ειναι αλατα αλλα καψημω του τζαμιου,,παμε ,μετα σε αλλο τροπο [τον εκανα και αυτον ],δοκιμασε και πεσμου αυριο . |
|
|||
|
|||
![]()
Το δοκιμασα οπως μου ειπες δεν εκανε κατι. Οταν λες καψιμο του τζαμιου τι παιζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε φιλε δεν ειναι αλατα,,,αμα μενουν αλατα καιρο μπορει να κανουν ζημια στο τζαμι το τρωει το τζαμι και φαινεται θαμπο.
Τα ιδια επαθα και εγω. Εχει καποια υγρα αλλα θελει πολυ δουλεια ,,αλοιφαδωρο και χρονο,,,εχω σαιτ με αυτα. Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?/? |
|
|||
|
|||
![]()
750....
τα αλατα ειναι για 1-2 εκατοστα κατα μηκος του πανω τζαμιου γυρω γυρω. Αυτο ακομα και αν γεμισει νερο και μουλιασει δεν θα καθαριζετε και παλι ε? |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα ειναι αλατα ναι η οχι,,,?
θα σου στηλω της διευθύνσεις αυριο με τα υγρα,,,εγω παντως τα καθαρισα με αλλο τροπο ποιο φτηνω ,αλλα μη φανταστεις τελεια ,παντως δεν ειναι οπως ητανε ,,γυαλισε κιολας. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι αλατα, δεν ειχε αποτελεσμα το κιτρικο οξυ.
Για στειλε να δω τι θα κανω! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ηταν αλατα θα στα ειχε βγαλει.Το εχω δοκιμασει με μεγαλη αποτελεσματικοτητα.Μου καθαρισε και τα αλατα που ηταν στο πλαστικο καπακι.Αν ειναι διαβρωση του γυαλιου η θαμπαδα ,δεν μπορεις να κανεις και πολλα.Εγω τωρα θα δοκιμαζα την χλωρινη
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μα με τιποτα.... | zapatas | Αναπαραγωγή | 41 | 19-10-10 21:33 |
μπορει να μπει τιποτα??? | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-10-10 15:03 |
Πως να καθαρισω το φιλτρο | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 30-12-09 14:47 |
ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΤΙΠΟΤΑ | harris samos | Bettas | 4 | 12-06-09 18:01 |