|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω σχετικα μικρα ενυδρεια, και κατα συνεπεια μικρους σε καταναλωση θερμοστατες, οποτε με το ρελε που εχουν ενσωματωμενο οι controllers πανε μια χαρα. (Εχουν ρελε που γραφουν 10Α)
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο δεν μπορει να γινει Sticky να μη το ψαχνουμε συνεχεια?
![]() ------------------------- Συμπληρωνω με καποιες αναλυτικες οδηγιες απο καποιο αλλο θεμα Παράθεση:
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 21-06-12 στις 00:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
και για οσους θέλουν κατι διαφορετικό αλλά λιγο πιο δύσκολο στην συνδεσμολογία υπάρχει αυτό απο φόρουμ του εξωτερικού
http://www.ultimatereef.net/forums/s...d.php?t=479021 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! Πήρα για τον stc1000 καλώδια και φις σούκο. Βάζω στις επαφές το καφέ και το μπλε και αφήνω το κιτρινοπράσινο στην απ'έξω;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μπες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63223 το τελευταίο άρθρο δείχνει πως θα κάνεις τη συνδεσμολογία
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Όπως σε βολεύει Σταύρο,
εγω βάζω κλέμα, για να μην έχω πολλά καλώδια επάνω στον κοντρολερ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Controller θερμοκρασιας STC-1000 | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 122 | 01-06-16 16:27 |
ΠΑΤΕΝΤΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ | libee | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 41 | 25-01-11 20:39 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |