|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αααα κι αυτο το μηχανημα ανεβοκατεβαζει τη θερμοκρασια οσο θελεις ακριβως? στην Ελλαδα εχουμε για να μην παραγγελνω απ'εξω? το εχουν πολλοι χομπιστες, δηλαδη αξιζει?
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω ξερεις τι εκανα μολις τωρα?
πατησα στο κουμπακι ''αναζητηση'' εγραψα ελιγουελ,και μου εβγαλε 100 απαντησεις.γιατι δεν κανεις το ιδιο?ειναι ευκολο. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω το έχω πάρει απο eBay το έχω ένα μήνα περίπου και είμαι πολυ ευχαριστημένος
|
|
||||
|
||||
![]()
9 στους 10 εχουν temperature controller. παρε απο ebay , εναι πολυ πιο φτηνοι....εγω εχω 2
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια δεν ξερω καθολου να χειριζομαι το ebay. δεν θα ειναι πολυ ακριβα τα μεταφορικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα δεις το λινκ που σου εβαλε ο φιλος απο πανω ειναι free τα μεταφορικα. στο εβαυ παει 15-20 ευρω και στην ελλαδα πανω απο 50
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια σορρυ αλλα δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει. κατι για shipping βλεπω 1.08 (οχι δωρεαν) και για τιμη 20.69 κι ολα αυτα σε δολλαρια. βλεπω κατι λαθος?και αυτο δουλευει απο μονο του η χρειαζομαι και κατι αλλο? οπως μετασχηματιστες, καλωδια κτλ? πως δουλευει ακριβως ξερει κανεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασια | jgelsis | Έλεγχος θερμοκρασίας | 8 | 31-10-09 01:06 |
Θερμοκρασια | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 16-08-08 22:47 |
θερμοκρασια | αρχηγος | Bettas | 4 | 11-05-08 19:02 |
Θερμοκρασια | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 02-08-07 17:51 |
Θερμοκρασια | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-05-07 23:04 |