|
|
||||
|
||||
![]()
Oτι θες σηκωνει....
![]() Αυτο με το ξυλο δεν καταλαβα.. Μηπως εννοεις για να σηκωσει ενα ενυδρειο με μεγαλυτερο μηκος ακομα απο αυτο του μπαουλου? Το μπαουλο ειναι γυρο στο 1 μετρο μηκος αν θυμαμαι καλα...μπορει και 80 ομως. |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη βλεπω μαλακο το υλικο του.
Ειπαν να εβαζες μια ταβλα ιδιο χρωμα. Δεν ειναι αναγκη να εξεχει, (και να βαλεις μακρυτερο ενυδρειο απο το μπαουλο). Μπορει να μη σηκωνει το βαρος του. Αντε να κολυμπησουν τα ψαρακια λιγο, που κανουν κυκλους γυρω απο τον εαυτο τους εκει μεσα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω στο μυαλο μου ακομα για κατι μεγαλυτερο.
Το υλικο ειναι ελαχιστα μαλακο επειδη ειναι δερμα, αλλα δεν βουλιαζει το ενυδρειο μεσα καθολου, ειναι απο κατω απο το δερμα ξυλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα μετρησεις σημερα για Gh Kh και Ph να δουμε που βρισκομαστε. Το Ph απο 7,1 - 7,2 που μετρησα στο ενυδρειο μια μερα μετα την αλλαγη νερου, τωρα το βλεπω 7,2 - 7,3 και Gh 6 Kh 3. Καλα παμε λοιπον. Σιγα σιγα κατι γινεται. Gh στη βρυση εχω 10 και Κh 5.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tetra neon | Koninos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 02-02-11 19:07 |
Neon Tetra | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 22-10-09 13:40 |
NEON TETRA | shalis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-10-09 13:20 |
NEON TETRA | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-03-08 23:14 |
Neon tetra disease | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-03-05 11:14 |