|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια φιλε μου το καταλαβα.θα κοιταξω για τις πετρες η τα ξυλα αν και εχω βρει ενα site απο Μ.Βρετανια οπου εκει νομιζω οτι ειναι καπως φθηνα τα προιοντα χωρις ομως να εχω δει τα εξοδα αποστολης στην χωρα μας.
http://www.aquaessentials.co.uk/ Ισως ξεκινησω με απλο γρασιδι και ισως μετα προσφεσω και καποια φυτα.Το ενυδρειο αυτο το πηρα 50 ευρα με ενα εσωτερικο φιλτρο.Σε αριστη κατασταση μπορω να πω.Το χωμα απο οτι εχω δει δεν ειναι και πολυ ακριβο οπως και τα φυτα.Το κοστος ειναι στο διοξειδιο,το φιλτρο και την λαμπα μαλλον. ------------------------- Κατι τετοιο θα ηθελα να κανω. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akismixfreak : 29-04-12 στις 10:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το στυλ στησίματος που σου αρέσει είναι Iwagumi:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Μμμμ,δυσκολο για καποιον αρχαριο σαν εμενα να φτιαξει κατι τετοιο.Ετσι νομιζω.Και απ οτι εχω δει ειναι και καπως ακριβες αυτες οι πετρες.Μαλλον θα βρω πετρες απο καποιο βουνο η κατι τετοιο τελος παντων και θα προσπαθησω να βαλω ταπητα και κανενα θαμνακι.Μπορει καποιος να μου δωσει ενα παραδειγμα(με φωτο παρακαλω) για κατι ευκολο χωρις πολυ μεγαλο κοστος?Ας πουμε γυρω στα 150 γιουργια χωρις τα ψαρια.
Ευχαριστω πολυ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.thegreenmachineonline.com...a-seiryu-stone τα μεταφορικα ηταν αλλα δυο ενυδρεια σε τιμη. Με παζαρια παντως τα εριξαν γυρω στα 40-50ευρω, αλλα τελικα βρηκα κατι πολυ ωραιες αναλογες πετρες σε pet shop. Δε νομιζω να αξιζει τον κοπο... ειναι αρκετα εξυπηρετικοι παντως αν τους στειλεις mail.
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα εδω που ειμαι αυτην τη στιγμη(στην Κω) και μεχρι τον Νοεμβρη λιγο δυσκολο να βρω τετοιες πετρες σε πετ σοπ εδω.το πολυ πολυ να παω διπλα στην Νισυρο και να παρω πετρες απο το ηφαιστειο.χαχα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο λεω...δεν υπαρχει λογος να τα σταξεις για πετρες. Ωραιες ειναι, αλλα καλυτερα να τα δωσεις για εξοπλισμο και φυτα. Με καλο ψαξιμο θα μπορεσεις να βρεις αυτες που θελεις χωρις να δωσεις κανενα 100ευρω...
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον παιδια το ενυδρειο μου ειναι ηδη στημενο με πετρες και αμμοχαλικο.Φωτο θα ανεβασω σε λιγες μερες.Η επιλογη της πετρας που εκανα ειναι ξυλοπετρα την οποια την ετριψα και την επλυνα αρκετες φορες.Το στησιμο ειναι σε iwagumi στυλ αλλα δεν εχω φυτεψει ακομη τιποτα.Δεν ξερω αν θα το κανω κιολας.Φοβαμαι οτι δεν θα καταφερω να διατηρησω τα φυτα μεσα εκει.Πρεπει να κανω επιλογη καταλληλου φωτισμου βεβαια.Θα δω τι θα γινει.Παντως φαινετε ωραιο νομιζω.Σε 20 μερες περιπου λεω να βαλω και τα πρωτα μου ψαρια.Μαλλον για tetras το βλεπω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aquascaping! | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-03-08 17:10 |
Aquascaping! | flying_guardian | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 16-02-08 16:03 |
Aquascaping... | ThDam | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 19-11-05 00:40 |
Aquascaping | dim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 07-08-05 14:12 |