|
|
||||
|
||||
![]()
έχεις καλο ντουλάπι
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη το ενυδρείο είναι στο κρεβάτι μου δίπλα και δεν ακούω τίποτα... το ντουλάπι είναι ανοιχτό... (από το πίσω μέρος)
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω το 305 σε ντουλάπι το οποίο έχει άνοιγμα στο πίσω μέρος για τις σωλήνες.
Επίσης έβαλα και αεροστόπ στα πλαινά της πόρτας του ντουλαπιού. Στο χώρο που βρίσκεται το παίρνεις γραμμή μόνο στην απόλυτη ησυχία. Σε άμεσο διπλανό δωμάτιο (με ανοιχτή την πόρτα του δωματίου) δεν ακούγεται τίποτα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης ενα θορυβος σε ενα φιλτρο μπορει να προκληθει ακομα και επειδη οι σωληνες εξωδου και εισοδου ακουμπαν πάνω στο επιπλο(τρίζουν) στις τρυπες που έχουμε κάνει κτλ κτλ και πολλοι άλλοι λόγοι ![]() εσενα το επιπλο σου δεν προηποθέτει για τέτοια πράγματα... ![]() εγω πάντως σε θεμα θορυβου αθορυβο δεν το λέω σε αντιθεση με τα tetratec βέβαια κατατάλλα ειναι μια χαρα (τιμη-κάδος-κυκλοφορία κτλ κτλ)
|
||||
|
||||
![]()
Έχω το 305 και είναι αθόρυβο. Πρέπει να πάω δίπλα για να το ακούσω. Είναι μέσα σε ντουλάπι, αλλά πιο πολύ ακούγεται η έξοδος που αναταράσει ελαφρά το νερό παρά το μοτέρ.
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω το εχω πισω απο το ενυδρειο πανω στο πατωμα και δεν ακουμπαει κατι αλλο. μιλαω ΜΟΝΟ για τον θορυβο του μοτερ που εχει και ΟΧΙ για τυχον αερα που εχει κρατησει η τον θορυβο του νερου.
χτες σε απολυτη ησυχια το ακουγα να δουλευει και ειπα μηπως κατι τρεχει, αλλα απο οτι βλεπω κι αλλοι ειναι ετσι. να επισημανω οτι μιλαμε για ΑΠΟΛΥΤΗ ησυχια και ΟΧΙ μεσα στη μερα χωρις απλα να μιλαει κανεις. μιλαμε για μεσανυχτα, ολοι κοιμουνται και απολυτη ησυχια. οποτε λογικα να μην ανησυχω ε? |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω θα το παω αλλου.Εχω το eheim 2026 pro2 και δεν ακουγεται ακομα και αν βαλεις το αυτι σου πανω.Για να δω οτι δουλευει κοιταω το spraybar του αν κανει αναταραξη.....
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη κι ΑΥΤΟ ισχυει αλλα αυτο ισχυει σε μενα (και στα 4 μου φιλτρα) σε κανονικες συνθηκες θορυβου δωματιου κτλ. Εσυ δηλαδη δεν ακους ΤΙΠΟΤΑ ακομα και σε ΑΠΟΛΥΤΗ ησυχια?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θορυβος | kws | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 20-11-10 11:02 |
Θορυβος στο φιλτρο | komori | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-06-10 12:37 |
θορυβος φιλτρου! | yannakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 11-02-10 01:28 |
θορυβος αεραντλιας.... | thanasis76 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 31-01-10 10:43 |
περιεργος θορυβος | stefanos9 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-12-09 23:51 |