|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι ρε μεγαλε για το νεο ενυδρειο ειναι για να μην εχω ακαθαρσιες....
|
|
||||
|
||||
![]()
ε για το καινουριο παρε μια τσουγκρανα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ε τι να σε πω ρε τρελε!! πως εμπλεξα με σενα βλεπω να κολυμπαω στο σπιτι...
|
|
|||
|
|||
![]()
δυστηχως αρχησαν τα προβληματα... μερικ δισκακια 6 στον αριθμο εχουν-ειχαν gill worms και τα 2 μας αφησαν στον κοσμο μας.....βρηκαμε των φυλο και σωτηρα (Χαρη) και μας εδωσε την λιση και βρηκαμε το φαρμακο (χχχχχχχ) και περιμενουμε μεχρι αυριο να δουμε καποιο αποτελεσμα και να κανουμε καλη προτομαγια!!!
------------------------- Δυστιχος τα πραγματα χειροτερευσαν πεθαναν αλλα 4. αποδεκατιστηκαμε αλλα δεν θα πτωηθουμε.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 01-05-12 στις 08:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Από μετρήσεις που βρίσκεσαι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω κανενα προβλημα τα νιτρικα ειναι στο 20περιπου και αλλαγες καθημερινα 20% θερμοκρασια 30 και ph 6,8
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά δισκοενυδρειου 700 λίτρα Αθηνα - Χανιά | manolischania | Δίσκοι | 32 | 08-12-12 23:33 |
φυτα δισκοενυδρειου | savvas27 | Δίσκοι | 81 | 08-01-12 09:42 |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
παρουσιαση του καινουργιου μου δισκοενυδρειου | andreas72 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 26-07-09 08:09 |
Μηδεν Νο3 | lucky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 24-02-09 14:02 |