|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω το φιλτρο eheim 2213 εξωτερικο εχει μεσα 5 μπλε σφουγκαρια ενα ασπρο κ ενα μαυρο πρεπει να ναι αυτα μεσα
ναα παρω κατι αλλο?ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και ένα temp. controller http://www.ebay.com/itm/Mini-Digital...item3f149a7426 και συνδεσέ τον σε ένα ανεμιστηράκι για pc για το καλοκαίρι και πάρε και τεστ νερού για kh,ca,mg,nh3-4,no3 ,και μια α.ο. http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=29858
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
ανθρακα και αντιφωσφορο μ παν εχει τ φιλτρο το θεμα ειναι πως δεν ξερω ποια ειναι κ πως να τ βαλω σε λειτουργεια δεν τ βλεπω να δουλευει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά κατέληξες στα 60L απ' ότι βλέπουμε.
Καλή επιτυχία λοιπόν και καλώς ήρθες στο club των μικρών θαλασσινών ενυδρείων. Οπλίσου με πολλή υπομονή, πολύ διάβασμα, φιλτράρισμα απόψεων και πράξε βήμα βήμα για να πετύχεις το μονα"δικό" σου ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να το ανοίξεις να δεις τι ακριβώς έχει μέσα από υλικά.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε καταρχας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.μεσα εχει 5 μπλε σγουγγαρια 1 ασπρο και ενα μαυρο.
θα εχω αυτο το φιλτρο αν καταφερω να τ λειτουργησω και ενα σκιμμερακι εξωτερικο. ------------------------- ευχαριστω κα για το καλοσωρισμα εσυ π εχεις και συ 60 λτ τι φιλτρο εχεις και τι σκιμερ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georginio : 30-04-12 στις 11:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γειά χαρά και πάλι. - Εμείς πληρώσαμε το skimmer της Haquoss στα 59¤ αγοράζοντάς το από το Quiko στην Γ.Σχολής στη Θεσσαλονίκη και είναι ίδιο με το Resun που στοιχίζει κάτω από 15¤ στο internet διότι δεν το είχαμε ψάξει και ήταν από τις πρώτες μας αγορές. Σε κάθε περίπτωση προτείνουμε εξωτερικό skimmer για να έχεις το ενυδρείο σου "άδειο" απο εξοπλισμό και να χαίρεσαι τα ζωντανά σου. Φυσικά το ίδιο προτείνουμε και για φίλτρο, αφού κι εμείς προχωρήσαμε σε αγορά εξωτερικού (JBL 901) και πλέον το ενυδρείο μας έχει μια σχετική άπλα ! - Όσο αφορά τα φίλτρα, ας απαντήσουν οι περισσότερο έμπειροι ... - Τοποθέτησε 2-3 κυκλοφορητές σχετικά μικρούς (κοραλία 900) έναν για ανατάραξη της επιφάνεις και 1ή2 για να δημιουργούν ρεύμα χωρίς να χτυπάνε στο βυθό Σύντομα θα ανεβάσουμε φωτογραφίες από το δικό μας ενυδρείο, αφού ήδη είμαστε στομ 1 1/2 μήνα λειτουργίας του και πάμε πολύ πολύ καλά !! |
|
|||
|
|||
![]()
ναι ελεγα να βαλω 2 τετιους 3 δεν ειναι πολλοι?ηδη δε θα εχει κυκλοφορια κ απο το φιλτρο?
κατοικους εχετε η οχι ακομη?αραγωνιτη βραχο ποσο εχετε?εγω εχω 4,5 κιλα ζωντανο αραγωνιτη κ σημερα θα προσθεσω αλλα 5 κιλα νεκρο.και θα μπουν και 6 με 7 κιλα ζωντανος βραχος κ νομιζω ειμαι καλα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα σφουγγάρια πρέπει να φύγουν όλα και αν μπορείς πούλα και το φίλτρο και χτύπα ένα τέτοιο http://www.nemoworld.gr/home/aquariu...r-mce-300.html και κράτα το μικρό για τα χημικά
|
|||
|
|||
![]()
γτ να το πουλησω δε μπορω να εχω και φιλτρο και σκιμερ?
τι να βαλω μεσα στ φιλτρο?γτ λεει οτι εχει ανθρακα κ αντιφωσφορο αυτα π ειναι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το ξεκινημα | antonis1988 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 18-03-11 19:41 |
νεο ξεκινημα | al-ex | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 24-01-11 13:29 |
80L Ξεκινημα | Big Al | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 23-12-10 19:06 |
ξεκινημα 120 | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-01-10 22:18 |
Νεο ξεκινημα. | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 04-06-09 12:23 |