|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Με τον θερμοστάτη θα προσέχω ναι το γράφει και στις οδηγίες!!!
Δυστυχώς έχω μειωμένες οικονομικές δυνατότητες αυτή τη στιγμή για να αγοράσω και άλλο σκεύασμα βακτηρίων.. Μάλλον θα χρησιμοποιήσω αυτά που έχω ήδη και θα τα ταΐσω με τροφή ψαριών σε μικρή ποσότητα όπως αναφέρει ένας απ τους τρόπους στρωσίματος. Ελπίζω η αυξημένη θερμοκρασία και η αμωνία από το σάπισμα της τροφής να είναι αρκετή για να θρέψει τα βακτήρια. Με λίγα λόγια τσάμπα έξοδα τα βακτήρια και πάλι 1 μήνα+ θα μου πάρει το στρώσιμο σαν να μην τα έχω χρησιμοποιήσει καν? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γενικές απορίες αρχάριου | Dracula | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-08-11 14:17 |
απορίες ενός αρχάριου | agapanthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-09-10 17:18 |
Πρώτο ενυδρείο (αρχάριος), απορίες :) | Caede | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 26-07-10 16:02 |
Απορίες αρχάριου | stratosxios | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-12-07 22:38 |
Αρχάριος+Στρώσιμο=Απορίες! | LeeHook | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-10-07 12:08 |