|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Γιωργο και Χρονια σου Πολλα.Μου αρεσει που εχει μεσολαβησει ο ανθρωπινος παραγοντας,παρολο που δεν δειχνει και τοσο φυσικο.Αφεινει υπονοουμενο στα Puffer οτι μεσα στην καρυδα,πρεπει να εχει πολλα σαλιγγαρια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους.Μερικες νεες φωτο,μετα απο την διασταυρωση του ειδους, απο τον φιλο Γιαννη.Ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο! Συνέχισε έτσι!
|
||||
|
||||
![]()
Σ ευχαριστω πολυ.Και εδω ο ενας απο τους δυο Αρχοντες και μερικες ακομα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως να φταίνε οι φωτογραφίες και από κοντά να φαίνεται πολύ ωραίο, απλά νομίζω ότι χάνεται λίγο το κλαδί με τη moss. Και επειδή τα φυτά φαίνεται να έχουν κάποιες ελλείψεις (χαλαρά βέβαια!) πρόσεχε μη σου το γυρίσουν τούμπα οι άλγες. Ας πούμε νομίζω ότι βλέπω bba πάνω σε μία anubia, οπότε αν μπορείς να τη βγάλεις και να την καθαρίσεις σε διάλυμα χλωρίνης για να μη σου βγει και αλλού θα είναι καλό, για να μην τρέχεις μετά.
Από γέννες γίνεται χαμός ε;!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τα σχολια και περιμενω και αλλα .Επειδη το υψος του ενυδρειου ειναι κοντο,τα μονα φυτα που εχουν προβλημα στα φυλλα ειναι οι ανουμπιες,λογω φωτισμου.Τα υπολοιπα, ειναι εδω και τρια χρονια πεντακαθαρα.Το μονο σκευασμα που ριχνω ειναι της Seachem το Flourish.Ποτε δεν ειχα προβληματα αλγης.Κατα καιρους κανω αυτο που ειπες,αλλα οχι με διαλυμα χλωρινης,αλλα με νερακι χλυαρο,το οποιο εχω καιρο να το κανω τωρα που τα λεμε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει πολύ το ενυδρείο σου!!!!
Νομίζω πως ενυδρεία με endler και γαρίδες δεν αναπτύσουν εύκολα άλγη.
endlers |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Poecilia wingei (Endler) Class N | fokias | Ζωοτόκα | 18 | 21-05-16 07:17 |
Endlers (Poecilia wingei) project ΙΙI. Κατηγορίες - Τάξεις (Class) Endler | lingistis | Ζωοτόκα | 2 | 12-05-11 13:32 |
Tα παντα για τα poecilia wingei | georgis4 | Ζωοτόκα | 0 | 15-11-10 11:24 |