|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
Στελιο το πετυχες, μαλλον αυτο ειναι! ------------------------- Δεν ειναι δικια μου, ψαχνω για λογαριασμο ενος φιλου, πραγματι ειναι πολυ ομορφη, και απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφη. ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 23-04-12 στις 11:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως το βλέπω ή αυτό είναι ή το pogostemon stellatus octopus, αλλά πρέπει να το δει και κάποιος που ξέρει καλύτερα από μένα!
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον δεν ειναι το octopus, ειναι πιο πυκνο.
|
||||
|
||||
![]()
όλα αυτά που είπατε, δεν έχουν "οδοντωτά" φύλλα. μου μοιάζει πολυ για limnophilia aromatica απλά πρέπει να έχει ανεπτυχθεί σε περιβάλλον χωρίς πολύ φώς και θρεπτικά, και γιαυτό να φαίνεται έτσι
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα τα pogostemon έχουν οδοντωτά φύλλα.
|
||||
|
||||
![]()
εμενα γιατι μου φαινεται για zosterifolia;
μαλλον επειδη ειμαι ασχετος! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tην εχω την zosterifolia δεν ειναι με τιποτα.
Τα φυλλα του ειναι πιο παχια, πιο μακρυα και ψιλοοδοντωτα. Την aromatica παλι οσες φωτο και να βλεπω δεν μοιαζει...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο φυτο ειναι αυτο; | lordpektroni | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-01-12 12:36 |
ποιο φυτο ειναι? | johnyfy | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 11-02-11 18:16 |
ποιο φυτο ειναι? | giannisqq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-10-10 17:00 |
Quiz : ποιο φυτο ειναι αυτο; | Raven | Αναγνωρίσεις φυτών | 9 | 21-10-08 21:28 |
Ποιο φυτο ειναι αυτο ???...(Dracaena) | X_nikolas | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 18-03-04 14:13 |