|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο!
Φοβερά ψάρια! Κάτι που θα μπορούσες να κανεις ακόμη(πιστεύω) είναι να βάλεις κανα φυτάκι για να καλύψεις τα μπαστούνια των φίλτρων, αλλά και να δώσεις ομορφιά στο ενυδρείο! Αν μπορείς βάλε και μια μακρινή φωτό απο το ενυδρείο(να φαίνεται ολόκληρο) μαζί με την βάση του! Και κάτι να σε ρωτήσω: Πόσο σου στοίχησε η βάση? Επένδυσες κάτι πάνω της ή είναι σκέτη? |
|
||||
|
||||
![]()
η βαση τα σιδερα μου στοιχισανε 80ευρω...και το εντυσε φιλος με 200ευρω..πολλη καλη δουλεια ομως...απο οτι μου ειπανε σιδερας και ξυλουργος(φιλοι)εργατικα δε μου πηρανε..τωρα ποιος ξερει...παντως ηταν ασηκωτη..ζυγιζε περιπου 200κιλα ολη η κατασκευη
|
|
||||
|
||||
![]()
200 για ντυσιμο ειναι παρα πολλα φιλε μ.να ξερεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
σκεψου οτι χρησιμοποιησε περιπου 10τετραγωνικα ξυλο(οχι κοντρα πλακε)παχους 2 εκατοστων..τωρα οσο και να πηρε δε μπορω να αλλαξω κατι..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι! Ωραία ψάρια!
(ανάβεις 8 λάμπες?) |
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι σημερα...απο σημερα μονο 2...αναβα 4 τ5 και 4 ροζ...το μονο που εχω ''ξενερωσει''ειναι οτι τα ψαρακια κρυβονται αρκετα οταν αναβω τα φωτα...οταν τα σβηνω''σουλατσαρουνε΄΄..τα εχω ενα μηνα περιπου..
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικό είναι να τα ενοχλεί το πολύ φως (στη λίμνη ζουν σε βάθος 10 με 50 μέτρα!).
Καλά έκανες και μείωσες τον φωτισμό. Δώσε τους λίγο χρόνο και θα στρώσουν. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
frontosa | ραφαηλ10 | Tanganyika | 2 | 26-07-10 21:18 |
frontosa η Δισκους σε 660 λιτρα τι λετε...? | ραφαηλ10 | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 16-07-10 10:42 |
Frontosa με τί; | padelis | Tanganyika | 23 | 27-11-08 02:41 |
C. frontosa | rockulas | Tanganyika | 4 | 07-03-06 15:06 |