|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να προσθεσω κατι... ενα ups δεν μπορει να κρατησει το ενυδρειο μας για πολυ ωρα.. ιδικα τα ενυδρεια που εχουν μεγαλους κυκλωφοριτες-αντλιες το ups πρεπει να ειναι υπερβολικα μεγαλο και πανακριβο για να κρατησει αυτο το συστημα.. αυτο ηταν κατι το οποιο προβληματισε και εμενα σαν ηλεκτρολογο και σκευτικα κατι πολυ απλο... το ενυδρειο μας και με 5-6 ωρες διακοπη δεν παθενει τπτ.. εκει που πονανε τα ψαρια μας ειναι στο οξυγωνο. ετσι λοιπον δινω το κυκλωμα μου κατευθειαν απο δεη και περναω την παροχη του ups απο μια normal close επαφη ενος ρελλε. οταν πεσει η δεη τοτε το ρελλε παει στην αρχικη του θεση (normal close ) και δουλευει μονο η αεραντλια η οποια ειναι πολυ μικρη σε καταναλωση και με ενα πολυ μικρο και απλο ups θα την κρατησει παρα πολλες ωρες.. αυτο το κανω εγω στο δικο μου συστημα .. καποιος που δουλευει συνεχεια αεραντλια την κουμπονει μονη της μονιμα στο ups..
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ χρειάζεται να κρατήσει τίποτα παραπάνω από... έναν θερμαντήρα. Τα φίλτρα ΔΕΝ έχουν πρόβλημα για μερικές ώρες.-
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υγ1 μιλαμε παντα για γλυκο νερο υγ2 ο θερμαντηρας, ρυθμισμενος σε πιο χαμηλα ορια, για κρατησει περισσοτερο η μπαταρια, αν ειναι μεγαλη η διακοπη
|
||||
|
||||
![]()
Να ΜΗΝ υπάρχει μεγάλη ιχθυοφόρτωση... κακό είναι όπως και να έχει!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω παντως που πιστευω οτι εχω νορμαλ προς μεγαλη, δεν κανω τιποτα μεχρι 12ωρη διακοπη, παρα μονο προσοχη στη θερμοκρασια και προσεκτικα αυξανομενο ταισμα μετα τη διακοπη. Ισως και μια αλλαγη νερου ή μετρησεις δωσουν περισσοτερη ασφαλεια σε καποιους που δεν ειναι σιγουροι για το ενυδρειο τους.
|
||||
|
||||
![]()
Τα ΙΔΙΑ λέμε ωρε!!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απλές ερωτήσεις | Vodka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-12-09 14:06 |
Τι ειναι αυτο? | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-08 10:34 |
ΤΙ ΕΙΝ ΑΥΤΟ??? | Gioutsos | Malawi | 13 | 17-01-07 17:20 |
απλές χαζές ερωτήσεις ... | crazyio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 18-12-06 00:26 |
Αυτοματισμός Ενυδρείων-Ερευνα | lasal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 16-03-04 12:27 |