|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανω στα φυλλα δεν κανει κατι.Θελουν κοψιμο και καλα εκανες και τα εκοψες.Στα υπολοιπα ομως φανταζομαι καθαρισες....
|
||||
|
||||
![]()
το μεγαλο προβλημα ειναι η moss...ΤΟ προβλημα...εκει πιανει αλγη πολυ ευκολα και δεν ξερω τι αλλο να κανω
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια η αλγη είναι φυσικό επακόλουθο και δεν είναι εχθρός για το ενυδρείο. Βέβαια είναι αντιαισθητικό για όσους το κοιτάνε. Το μόνο λοιπόν που συνιστώ είναι η απομάκρυνσή της με τα γνωστά μέσα και τίποτε άλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μιλαμε φιλε μου για την μαυρη αλγη δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα,μπορει να σου καταστρεψει ολοκληρο το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
επανω στην moss εμφανιζεται ως καφε τριχοειδη ενω στα φυλλα αλλου φυτου μαυρη τριχοειδης.υπαρχει λυση?
|
|
||||
|
||||
![]()
να μπώ και γώ λιγάκι εμβόλιμος στο θέμα. έχω ένα μπουκαλάκι το οποίο λέει κάτι για βενζοικό οξύ!?!?!?!!?!? τί φαση εδω? δεν είναι καθαρό το οξυζενέ μου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο σιγουρα ΔΕΝ ειναι οξυζενε...
Μπορει να σου φανει χρησιμο ομως αν θες να φτιαξεις συντηρητικό για τροφιμα... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπτικα?
|
||||
|
||||
![]()
Σε φυτεμενο ενυδρειο εκτος απο το οπτικο αθλιο θεαμα,"πνιγει" και τα φυτα,οποτε αν δεν την αντιμετωπισεις εγκαιρα και αποτελεσματικα σε λιγο καιρο δεν θα εχεις φυτα αλλα μαυρες τουφες.
Σε νταμαρι η καταστροφη ειναι το οπτικο ασχημο θεαμα μονο...
|
||||
|
||||
![]()
Καλα γουστα ειναι αυτα.
Ελεγα μηπως εχεις καμια πληροφορια για κατι κακο που προξενουν πχ στο νερο. Εγω εχω λιγες τουφες σε καποια ξυλα που ειναι μπροστα στους κυκλοφορητες (αγαπανε τη δυνατη ροη) και μου αρεσει που κινειται με τη ροη. Ενας φιλος συνχομπιστας (εμπειρος) την εβλεπε και τη ζηλευε. Δεν θυμαμαι τι καλο μου ελεγε οτι κανει.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπεροξειδιο του υδρογονου (οξυζενε) και αλγη ? | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 23-01-07 17:05 |