|
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι να πάρεις καινούργιο όμως πρέπει να συντηρήσεις τη βιολογία σου. Έχεις κανένα κυκλοφορητή ή καμία αεραντλία;
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως δεν εχω τιποτα ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβάμαι πως θα έχεις πρόβλημα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για την βιολογία λύθηκε το προβλημα ,μου έδωσε ένας φίλος ένα φιλτρακι .Σχετικά με αυτο που λέω να πάρω λέει ότι έχει ένα σφουγγάρι και ένα με άνθρακα .Θα έχει καλη φιλτρανση ;;
|
|
||||
|
||||
![]()
το σιποραξ επειδη ειναι μεγαλο μπορω να το σπασω σε κομματακια ; θα κανει την ιδια δουλεια ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου προτεινα το 2ο που λες στο πρωτο ποστ. Πολύ καλο. Βγάζεις τον ανθρακα, και στη θεση του μπορείς να βάλεις σιποραξ μίνι. Μπορεις να το βρεις ευκολα σχετικα.
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρακι το εχω παραγγειλει .Επειδη εχω ηδη το σιποραξ μπορω να το βαλω αφου το σπασω ή να παρω το μινι αν το βρω ;
|
|
||||
|
||||
![]()
+` 1
φιλτρο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγες νερου με καινουριο φιλτρο? | faceck | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 22-06-11 15:45 |
καινουριο ενυδρείο | antreas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 19-05-10 19:53 |
Το καινουριο μου 180λιτρο | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 27-02-10 17:02 |
καινουριο ενυδρειο.... | LeF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-11-09 09:01 |