|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια
ως τωρα τα αδυναμα ψαρια του ενυδρειου που καθονται μονα τους στην επιφανεια μου ψοφανε ομως. χαχα γαμωτο δεν θελω να χασω τετοιο ψαρι θα γινει χαμος! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι σπίτι..έχουν ανάψει τα φώτα;Πως τα βλέπεις;;
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι στη δουλεια ειμαι.
5 σχολαω. 6 θα ειμαι σπιτι. τα φωτα κανονικα αναβουν μονα τους στις 5 αλλα για σημερα τα εβγαλα απο τον χρον/πτη για να ειμαι εκει την ωρα που θα αναψουν να δω μη γινει καμια αλητεια! (οχι οτι θα μπορω να επεμβω αλλα λεμε τωρα) |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα...σωστός...
Ενημέρωσε μας..ελπίζω να είναι όλα κομπλε!!Είναι κρίμα να χάσεις τέτοια ψαρούκλα... |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον με το που μπηκα δεν ειδα ψαρι στην επιφανεια
αναψα τα φωτα και εξαφανιστηκαν ολα . δειλα δειλα βγηκαν εξω maingano kai caeruleus τα μετρησα ολα οκ ta acei ola κρυμμενα. μετα απο 20 λεπτα ταισα και ο αρσενικος βγηκε! Θεος ειναι! ακομα ομως τα αλλα δεν βγηκαν για να μετρησω ------------------------- οκ βγηκαν ολα τα acei και εφαγαν ολα επισης. Το ενα τωρα που το βλεπω φαινετα αρκετα ταλαιπωρημενο. τωρα δεν ξερω αν αyto εγινε στο δικο μου ενυδρειο. θα ρωτησωω το παιδι απλα για να ξερω. ενα caeruleus εχει χασει ενα κομματακι απο την ουρα του. μικρο αλλα η ουρα ηταν ολοκληρη χθες. συμπερασμα 1 : το ενυδρειο ζωντανεψε. συμπερασμα 2 : ηρθε η ωρα να προμηθευτω κανα melafix Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 19-04-12 στις 17:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε κανα βίντεο! Έστω καμια φωτό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |