|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα δύο ζητήματα που βλέπω εγώ (προς το παρόν) είναι η πολύ χαμηλή θερμοκρασία του νερού αλλαγής και η τροφή που δεν είναι ιδανική για μονομάχο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τη θερμοκρασία του νερού, υποθέτω πως μπορώ να έχω ανοικτό το θερμοσίφωνα ώστε να χρησιμοποιώ χλιαρό ή ζεστό νερό. Για τη τροφή, τι πρέπει να του αγοράσω; |
|
||||
|
||||
![]()
Απο φίλτρο πως παμε?
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει ένα της Eheim. Χρησιμοποιώ υαλοβάμβακα για το εσωτερικό του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μονο υαλοβαμβακα έχει μέσα?Δωσε λεπτομέριες.
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα, μόνο υαλοβάμβακα. Όταν είχα πάρει αρκετά παλαιότερα το ενυδρείο, το φίλτρο είχε μόνο σφουγγάρι μέσα αλλά μετά από καιρό το αντικατέστησα με υαλοβάμβακα. Δεν είναι φίλτρο που απαιτεί κάποιο άλλο υλικό.
Αγόρασα τον υαλοβάμβακα από κατάστημα ενυδρείων οπότε υποθέτω πως είναι και το σωστό. Όχι, όπως απαντώ και παραπάνω, δεν έχει σφουγγάρι. Δε σκέφτηκα ότι χρειάζονται δύο υλικά. Υπέθεσα πως το ένα αντικαθιστά το άλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είχες μετρήσεις θα ξέραμε 100%, αλλά δε νομίζω ότι μόνο το filterwool μπορεί να συγκρατήσει ικανό πληθυσμό βακτηρίων. Μου μυρίζει αμμωνία/νιτρώδη. Κάνε αλλαγή με σωστό νερό, βάλε τουλάχιστον σφουγγάρι και μπόλιασε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όταν λες σωστό νερό, αναφέρεσαι στη θερμοκρασία ή υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω; Επειδή σήμερα έκανα αλλαγή νερού, να κάνω επί τόπου κι άλλη; Σαφώς, ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Ούτε σφουγγάρι;;;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με μονομάχο | xaris1974 | Bettas | 13 | 13-01-12 21:36 |
Πρόβλημα με μονομάχο | panagiotis265 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 28-05-08 10:43 |
Πρόβλημα με μονομάχο | koge | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-04-08 12:33 |
Πρόβλημα με μονομάχο! | jjvrettis | Bettas | 2 | 06-02-05 11:38 |
Συμπεριφορά Θηλυκιάς Μονομάχος!!! | Cristos | Bettas | 19 | 22-12-04 12:11 |