|
|||
|
|||
![]()
α τωρα καταλαβα τι λες για το νερο δικτυου, αλλα οχι δεν εχω θεμα με τα τεστ γιατι στο αλλο μου ενυδρειο δε δειχνουν αμμωνια.
λοιπον τι εκανα με τα μπολιασματα. πρωτη μερα πηρα το νεο εσωτερικο φιλτρο και του εβγαλα κατι πλαστικα μαυρα μπαλακια που ειχε. στη θεση τους εβαλα substrate απο το φιλτρο που δουλευει ηδη. Ακομα εστιψα μεσα αρκετο μπιχλονερο απο το καλο φιλτρο. αμεσως (και μαλλον λαθος μου) γεμισα εναν κουβα με νερο απο το ενυδρειο που ηδη δουλευει και το εβαλα εκει μεσα μαζι με λιγη τροφη ωστε να δουλεψει για μια μερα. Δεν μπορουσα να το βαλω απευθειας στο νεο ενυδρειο γιατι επρεπε να μου στεγνωσει η σιλικονη της πλατης. δευτερη μερα απλα περιμενουμε με το φιλτρο στον κουβα τριτη μερα βαζω το φιλτρο στο νεο ενυδρειο και το εχω σε λειτουργια. ΜΗΔΕΝ αμμωνια τεταρτη μερα αμμωνια πεμπτη μερα αμμωνια εκτη μερα ανοιγω παλι το εσωτερικο φιλτρο και βγαζω ακομα κατι πλαστικες μπαλιτσες που ειχε και προσθετω αρκετο ακομα substrate απο το καλο φιλτρο. κανω αλλαγη 10% νερου. εβδομη μερα (σημερα) αμμωνια ΥΓ1 - εριχνα και τροφη και βακτηρια. τα βακτηρια τα συνεχιζω, την τροφη οχι εδω και 2 μερες μιας και εχει ανεβει πολυ η αμμωνια ΥΓ2 - αν πεφτω εξω 1-2 μερες σορρυ αλλα δε τα θυμαμαι κι ακριβως |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρωσιμο με αμμωνια! | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 23-02-13 23:28 |
Answer για στρωσιμο με αμμωνια | sefis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 01-05-11 13:18 |
Στρωσιμο με αμμωνια | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-02-10 21:53 |
Στρωσιμο Με αμμωνια (help) | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-06-09 13:15 |
Στρωσιμο με αμμωνια | sam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 19-11-07 12:46 |