|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα!
ε ! προσπαθω! αντε ελπιζω να σταματησει αυτος ο αερας και να κανει καμια καλοκαιρινη μερα επιτελους να χαρω και εγω τον κοπο μου ![]() τι πιο χαλαρωτικο απο το να λιαζεσαι διπλα απο το γαργαρο νερακι .. δηλαδη η αντανακλαση του νερου με τ φως και ο ηχος ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα σου πω ενα μεγαλο μπραβο για το μερακι που δειχνεις και που εφτιαξες μια λιμνουλα οπως την θελεις....
Εχεις δουλεια ακομη αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα γινει πολυ ωραια!!! Στο μεγαλο φιλτρο εβαλες και φυτα εε??? Τελειο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα φιλτράκια σου μια χαρά, αλλά πρέει να σε απασχολίσει το ενδεχόμενο μπουκώματος μια μέρα. Υπό κανονικές συνθήκες, το λάινερ θα έπρεπε να επεκτείνεται και στην πίσω πλευρά των diy bakki showers, ώστε αν συνέβαινε υπερχείλιση αυτών, το νερό να έτρεχε πίσω στη λίμνη. Τα φυτά που έχεις φυτέψει μέσα θα δυσκολέψουν κι΄άλλο την κατάσταση, γιατί πολύ δύσκολα θα μπορείς να ελέγχεις και να πλένεις τα φιλτράκια σου.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαρηστω
![]() η αληθεια ειναι οτι αυτα τα ομορφα υδροβια φυτα που βρηκα στο ρυακι , βγαζουν αποστευτα πολλα κιτρινα λουλουδακια και αντεχουν σε τρελλα χαμηλες θερμοκρασιες της περιοχης μας αφου εδω φυτρωνουν.. ομως η ριζα τους αυξανεται γρηγορα .. οποτε καλυτερα να τα βγαλω απο το φιλτρο αν ειναι να εχω προβληματα αργοτερα. το καλο ειναι οτι δεν χρειαζεται κοκκος χωματος για να ζησουν αυτα τα φυτα , παρα μονο ελαφροπετρα.. πολυ ανθεκτικα! τωρα για το λινερ, σε αυτη την πλευρα δεν εχω τοσο περισσευμα, ομως στην απεναντι υπαρχει αρκετο για μια τετοια κατασκευη , οποτε σιγα σιγα κατι θα γινει ![]() αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα μπερδευτει η ροη του νερου αν βαλω τα φιλτρα να τρεχουν απο 2 απεναντι πλευρες.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιγη βοηθεια... | andronikos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 22-12-11 15:03 |
λιγη βοηθεια? | rawnerve | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 29 | 27-11-11 10:55 |
λιγη βοηθεια! | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-10 21:26 |
λιγη βοηθεια !!!! | ilias8573 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-01-10 23:12 |
λιγη βοηθεια | christine1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 14-12-08 14:05 |