|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν Χριστός Ανέστη με υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο. Είπα να ανεβάσω και μερικές φώτο χωρίς να πέφτει φωτισμός απο παράθυρα και πόρτες
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όντως πολύ όμορφο το aquascape σου και μ' αρέσει πολύ η αφίσα που έχεις βάλει γιατι δίνει την αίσθηση του βάθους στο ενυδρείο σου ! Γνώμη μου λοιπόν είναι να την αφήσεις όπως είναι όλοι μαύρο φόντο έχουμε βάλει γιατι κάνει καλή αντίθεση κι αναδυκνείει περισσότερο τα χρώματα στα ψαράκια μας αλλά.... δεν είχα βρεί τέτοια αφίσα με αυτό το όμορφο αποτέλεσμα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ιδιαίτερο ενυδρείο, ίσως απ' τα πιο όμορφα που έχω δεί!!! Να το χαίρεσαι.
|
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο φιλε μου πολλη καλο το αποτελεσμα ενα απο τα πιο ομορφα ενυδρεια που εχω δει να το χαιρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και μαζί μου και ο Γιάννης που έχει βοηθήσει πάρα πολύ έως τώρα (ειδικά με την ιδέα της ανάποδης ρίζας) και να ξέρετε ότι δεχόμαστε και παρατηρήσεις για να βελτιωνόμαστε άλλωστε!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το αποτελεσμα μπραβο!
![]() η αφισα μου αρεσει,οντως δινει βαθος εχω την εντυπωση.το μονο που θα αλλαζα ειναι καποια φυτα απο αυτα που εχεις που δεν "ταιριαζουνε" και πολυ βιοτοπικα οπως οι ανουμπιες κλπ και σιγουρα θα το προτιμουσα black water.εχει μια αποχρωση και τωρα μου φαινεται,αλλα μαλον ειναι απτο mopani(?) αν δεν κανω λαθος.καντο κατραμι να το χαρεις ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για το στήσιμο Juvel 180lt | Butterfly | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 25-02-12 19:37 |
τι προτεινετε για 180lt ? | vaspiou | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 28-09-11 16:44 |
Κοινωνικό Ν. Αμερικής | hitman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 22 | 06-04-09 12:49 |