Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Άλλα ζώα

Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-04-12, 20:39
Το avatar του χρήστη Psytrancer
Psytrancer Ο χρήστης Psytrancer δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Σαντορινη
Προεπιλογή

Καλησπερα κ παλι!

Ο μορτης τελικα ειναι 2 χρονων κ κατι ψηλα! Οσο περισσοτερο τον κοιταω τοσο ποιο πολυ μου αρεσει κιολας! Γιαυτο ειπα να του φτιαξω κ ενα μεγαλυτερο σπιτι κ ΑΝ τυχει κ τον αναζητησει καποιος, μπορει κ να τον αντικαταστησω με αλλον μπηκα στην πριζα κανονικα!

Οτι Δεν τον δινω αν δεν μου πουνε το νουμερακι του δαχτυλιδιου εννοειτε! Πραγματικα το εχω απορια ομως....ποσο θα μπορουσε να ζησει μονος του στην φυση σε ενα ξερακιανο νησι σαν την σαντορινη? Εχω την εντυπωση οτι τον ακουω μερες...κ οχι απο την κατευθυνση οπου ειναι τα σπιτια των γειτονων(μπορει κ μηνα...)

Παντως κ χθες να εφυγε απο το ''πρωτο σπιτι του'' ,τυχερος ειναι. Δεν νομιζω να την εβγαζε για περισσοτερο απο μιση ωρα.....τοσο τον εκοψα να μπορει να αντισταθει στην θεα του νερου διπλα στο σπιτακι του σκυλου μου! (πιτ μπουλ...ακακο μεν-πολυ περιεργο δε!!)

Σε λιγο φωτο κ απο την κλουβα που φτιαχνω στον κηπο!

Ψαχνω να βρω κανα δεντρακι που να μην μπορει να τον βλαψει , για να βαλω κ κατι λιγο πρασινο μεσα εκτος απο αλλα ξερα κλαδια.....καμια ιδεα?!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ryu Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτοί οι παπαγάλοι που λες είναι οι ringneck που έχουν προσαρμοστεί στο κλίμα της ελλάδας όπου πολλαπλασιάζονται και έχουν σχηματίσει μεγάλα κοπάδια..

Ειχε κ εναν τετοιο πριν λιγα χρονια ,παλι ελευθερο ,ο οποιος την εβρισκε παλι στον κηπο μας!!!! Αυτον δυστυχως Δεν καταφερα να τον πιασω. Τον ειχα βρει το βραδυ με τον φακο κανα 2 φορες αλλα κοιμοταν ψηλα βρεξει χιονισει οποτε δεν......

Τελικα εμαθα οτι τον τουφεκισαν γιατι τους ετρωγε τα σταφιλια.(Αν ειναι δυνατων δλδ....ενα πουλι ποσο ζημια να κανει?! τεσπα...ασχολιαστο)

Στο ελληνικο-αθηνα θυμαμαι μικρος ειχε ενα μεγαλο κοπαδι απο κοκατιλ!
-------------------------
Αφου λοιπον με επισκευτηκε ο φιλος παπαγαλος ειπα σημερα να του φτιαξω μια κλουβα με οτι ειχα στην κατοχη μου(σε αποθηκη κ εξω στον κηπο)!

Βρηκα λοιπον ενα ξυλινο πλαισιο το οποιο ηθελε παλια να το φτιαξει ο πατερας μου για να βαλει καρδερινες...τελικα εκανε κατι κατα πολυ μεγαλυτερο κ αυτο το πλαισιο σαπιζε στον κηπο...προσφατα ελεγα να το μετατρεψω σε σπιτακι για το σκυλο αλλα τελικα βρηκα τι θα το κανω..... (ο σκυλος σπιτι εχει...αν κ μικροτερο μια χαρα ειναι! )

Εκτος αυτου βρηκα το πρωτο μου παιδικο κρεβατι στην αποθηκη !! οποτε ειπα να τα "παντρεψω" ωστε να του δωσω λιγο περισσοτερο υψος......οι ταβλες που ειχε απο κατω χρησιμοποιηθηκαν κ αυτες κ ηταν λες κ τις ειχα κανει παραγγελεια! ακριβως στις διαστασεις που επρεπε!!!

Ακομα δεν εχει τελειωσει οπως βλεπεται αλλα μπορω να πω οτι μου αρεσει αρκετα το αποτελεσμα!Δεν ειχα σκοπο να φτιαξω κατι τρελο μιας κ θα ειναι στον κηπο κ δεν θα ειναι εκει μεσα μονιμα το πουλι.Ειναι οτι ποιο απλο κ γρηγορο μπορουσα να φτιαξω με αυτα που ηδη ειχα....Τα λεω αυτα γιατι οταν το ψιλοτελειωνα καταλαβα οτι αν ειχα λιιιιιιγο υπομονη θα μπορουσα να το κανω πολυ ποιο ομορφο! Δεν νομιζω βεβαια οτι θα παρεξηγηθει ο φιλοξενουμενος! Οι διαστασεις του ειναι 2.20 υψος 1,35 η μια πλευρα , 1,00 μ η αλλη πλευρα κ με διαγωνιο 1,50μ!

Θα μπορουσα να χρησιμοποιησω καποιο υλικο οπως η σιλικονη ή αφρο πολυουρεθανης ωστε να "φτιαξω-καλυψω-λειανω" καπως καποια σημεια οπου φοβαμαι οτι μπορει να πιαστει κανα ποδι-νυχι κ να εχουμε θεμα...??

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Psytrancer : 16-04-12 στις 20:39 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-12, 20:49
Το avatar του χρήστη Alex_Salonica
Alex_Salonica Ο χρήστης Alex_Salonica δεν είναι συνδεδεμένος
Shrimp Artist

Περιοχή: Newcastle under lyme
Προεπιλογή

Άρχοντας θα είναι ο παπαγάλος σου σε τέτοια σπιταρόνα, άντε πάρτου και μια θηλυκια και καλούς απογόνους
Παλιά 16-04-12, 20:57
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex_Salonica Εμφάνιση μηνυμάτων
άντε πάρτου και μια θηλυκια
Ευκολα το λες...

ΑΑν τυχει κ δεν τον αναζητησει κανεις μπορει στο μελλον να το σκεφτω..κιαλλο.

Στην αρχη πιστευα οτι θα ειναι μικρο .... αλλα οταν τελειωσα κ καταλαβα οτι ειμαι μεσα κ κανω βολτες σε μια κλουβα κατλαβα τι παιζει!

Απο τα ψαρια στα ενυδρεια, πηγαμε στα φις ροομ .... στις λιμνες κ τωρα στα πουλια.....

Στο δαχτυλιδι δεν γραφει το φυλο?!!?!? Εχει ενα "FΟ" σε καποιο σημειο....Μηπως το f=female!?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-12, 21:23
Το avatar του χρήστη Dimitris77
Dimitris77 Ο χρήστης Dimitris77 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Μilano
Προεπιλογή

Tην εφαγε την φρυγανια?
Εμενα ο δικος μου πηγαινε συνεχεια στα λιγουστρα που εχουμε στην αυλη και αραζε εκει.Του αρεσε παρα πολυ,ειδικα το καλοκαιρι του τα εβρεχα τα φυλα και εκανε σαν παλαβος!!!Ετρωγε και τον φλοιο απο τον κορμο.
Δοκιμασε να του βαλεις λιγουστρα στο κλουβι.
Παλιά 16-04-12, 22:36
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

οτι ξυλο εχεις εσωτερικα και εχει προσβαση ο παπαγαλος....μπορεις να το χαιρετισεις απο τωρα. σε λιγο καιρο αφου τον βαλεις ..απλως δε θα υπαρχουν!
Παλιά 16-04-12, 23:05
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
οτι ξυλο εχεις εσωτερικα και εχει προσβαση ο παπαγαλος....μπορεις να το χαιρετισεις απο τωρα. σε λιγο καιρο αφου τον βαλεις ..απλως δε θα υπαρχουν!

!!!!!!!!

Αρα τι κανω?! τα ντυνω κ αυτα με συρματοπλεγμα?!?!

θα φαει δλδ κ τα δοκαρια στο καπακι που εχω βαλει σαν σκεπη!?!?!?!?!?!?

@ Dimitris77 :

Το ξεχασα τελειως σημερα αυτο! Αυριο θα το δοκιμασω!!

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-12, 23:20
Το avatar του χρήστη Dimitris77
Dimitris77 Ο χρήστης Dimitris77 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Μilano
Προεπιλογή

Aν του βαλεις μεσα και φυτα για να ασχολειται και να ανεβοκατεβαινει πιθανοτατα να μην ξεσπαει στα ξυλα του κλουβιου.
Παλιά 17-04-12, 10:47
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Psytrancer Εμφάνιση μηνυμάτων
!!!!!!!!
Αρα τι κανω?! τα ντυνω κ αυτα με συρματοπλεγμα?!?!
εχεις πολυ ξυλο...αλλα με την παροδο του χρονου η ζημια θα γινει.
αν βαλει "στοχο" μαλιστα ενα συγκεκριμενο σημειο...σε ωρες μπορει να σου λιανισει ξυλο ολοκληρο.
σε κατασκευες για παπαγαλους αν χρησιμοποιησουμε ξυλο (εγω δε θα χρησιμοποιουσα.. θα προτιμουσα μεταλλικη κατασκευη για πολλους λογους) το "ντυνουμε" ωστε να μην εχουμε τετοια θεματα.

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές