|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και αυτήν τη δουλειά κάνει και το filter wool! Θέλω πολύ να δω το αποτέλεσμα! Η άμμος είναι θαλασσινή? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αμμο θαλασσης εβαλα, κατι καλητερο απο εχτες δειχνει, εβαλα και δευτερο φιλτρο σε λειτουργεια μπας και γινει πιο αμεσα δουλεια! Μετα που θα θελω να συμπληρωσω λιγο υποστρωμα ακομα πιστευω να μην γινει ο ιδιος χαμος. Το φιλτρο το εκλεισα για 5-6 ωρες μπας και κατσει και μετα το ξαναεβαλα σε λειτουργεια.
|
||||
|
||||
![]()
αν το βαλεισ μαζι με το νερο μεσα σιγουρα θα γινει χαμος. αλλα ειναι καλυτερα ετσι. σκεψου να εβγαζες τα ψαρια, να αδιαζεσ το νερο και φτου απ την αρχη. και εσυ θα ταλαιπωρηθείς αλλα και τα ψαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην το κλείνεις καθόλου!
Σε όλους έτσι γίνεται! Μην ανησυχείς. Θα κάτσει μόνη της. Απο ψάρια θα το κάνεις species με saulosi? |
|
||||
|
||||
![]()
ΩΩωωωω ναι!!! Σαουλοσι απο μαλαουιιιιιι!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Aυτά είναι!!!
Αυτά έχω και γω!! Πολύ ωραία ψάρια. Θα σε συναρπάσουν! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καμια γεννα εκαναν? Εχω αρχει να αχνοβλεπω βουνο στο βαθος κυπος!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο ενυδρειου | antonis1988 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 06-03-11 21:52 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-12-10 00:02 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |
ΝΕΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | enzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-10-04 13:32 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | Odoiporos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-02-03 14:08 |