|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:80x35x40 Όγκος:112 λιτρα Κατηγορία:2 Labidochromis sp. "Hongi" Φυτά: 4 Anubias 2 Vallisneria Ψάρια / ¶λλα είδη:2 common pleco Διακοσμητικά υλικά: πέτρες λάβας. ¶σπρη άμμο. Φωτισμός: 2x18 w λάμπες φθορίου Διάρκεια φωτισμού: 8-9 ώρες Φιλτράρισμα: JBL Cristal Profi 500 Θερμοστάτης:100 w Παράμετροι: Δεν έχω ακόμα. Το ξέρω (πλέων) για το χαρεμάκι απλά είναι μεγάλη η ιστορία και περιμένω να πάω σιγά σιγά πλέων. Γιαυτό και θέλω να δω πρώτα αν είναι και τι αυτά τα υπάρχοντα να μην πάω για άλλα. Υ.Γ. Στην τελευταία foto είναι ο αρσενικός και στης άλλες το θηλυκό. |
|
||||
|
||||
![]()
Για "Hongi" μου φαίνονται.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό με καθησυχάζει αρκετά.
![]() Τώρα όσο αναφορά το άν θα τα βρούν σάν ζευγάρι η όχι μπορούμε να το ξέρουμε η μπορεί να μήν τα βρούν και ποτέ? ![]() Στις επόμενες ημέρες λέω να προσθέσω και 1-2 ακόμα θηλυκά, υπάρχει περίπτωση να μήν τα δεχτεί το θηλυκό που υπάρχει απο πρήν μέσα? ![]() Μπορείτε να μου δώσετε γνώμες πώς είναι καλύτερα να μπούν ? Δηλαδή: ένα-ένα η και τα δύο μαζί? Ευχαριστώ.! |
|
||||
|
||||
![]()
Για θηλικά ρίξε!(τουλ. 2)
Αρσενικό μην ρίξεις!(θα γίνει σφαγή) Απλά πρέπει να παρέχεις πολλές κρυψώνες για όλα τα θηλυκά διότι η επιβλητικότητα και επιθετικότητα του αρσενικού θα τα στρεσάρει, οπότε θα θέλουν κρυψώνες! Και να ξέρεις! Τα mbuna δεν έχουν ζευγάρι! Πάνε με όποια βρουν διαθέσιμη! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πώς να καταλάβω αν η java moss σάπισε; | xristoss | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 24-08-11 09:48 |
δε μπορώ να καταλάβω | harris samos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 22-11-09 14:01 |
Πότε θα καταλάβω αν έπιασαν? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-02-09 22:21 |