|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Που τα ξέρω άραγε αυτά τα φυτά;
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ελα ντε...
![]() Γιαννη, οταν κλαδευες τα δικα σου απο τον καταρακτη θυμασε να ενιωσες μια εντονη ομορφη μυρωδια??? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οταν τα κλαδεψα ηταν σχεδον ξεραμένα απο τον παγο και το χιονι οποτε δεν καταλαβα τιποτε σε κανα μηνα που θα θεριεψουν παλι και θα κλαδέψω για να μην εχω διαρροές οπως πέρυσι θα σου πω
|
||||
|
||||
![]()
AYTO EINAI!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Και επειδη Γιαννη φυτο το ανεβαζουμε φυτο το κατεβαζουμε εχει και ονομα ξερεις
![]() καλος οξυγονωτης οπως επισης και φαγανας των θρεπτικων του νερου.
|
||||
|
||||
![]()
Και οχι μονο καταφερε να φαει και το αλλο φυτο που μου εδωσες 5-6 κλαρακια εμειναν που τα μοιράστηκα με φιλους απο εδω μεσα και τωρα το απομόνωσα (το αλλο) και περιμένω μπας και κάνει χαΐρι παλι γιατι μου αρεσει
Κατι με feather μου το ειπες η κανω λαθος;
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ σωστά θυμάσαι Γιάννη και μάλιστα είναι του παπαγάλου!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον!!
Στις προηγουμενες φωτο ειναι φυτεμενο μονο το καναλι με Hydrocotyle umbellata. Νομιζω ηρθε η ωρα να φυτευτει και η προλιμνη...... Χωρις χωμα η οτιδηποτε αλλο και με φυτα πλουσια σε ριζωμα που θα εξυπηρετει το σκοπο μας που δεν ειναι αλλος (εκτος απο την οπτικη εικονα) την απομακρυνση των θρεπτικων απο το νερο. Για να το πετυχω αυτο επρεπε πρωτα να φτιαξω κατι...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Συνεχιζεται...... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...και εμείς αναμένουμε....
![]() Είναι κάτι που χρησιμοποιείται στο εξωτερικό, αλλά στις χώρες μας είναι μάλλον η πρώτη φορά που εφαρμώζεται...Ευχαριστούμε ¶ντρο για τις φώτο. Ποιό φυτό θα "φυτρώσει" στην πρώτη βάση?
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Βασιλη ας μην πουμε για φυτα ακομα....
![]() Δυο φωτο απο τον δικο μου τροπο σκεψης, φυτευοντας χωρις χωμα, χαλικη η οτιδηποτε αλλο...... ![]() Δειτε τις ριζες.....καθαρες και εκτεθημενες σε συνεχη ροη νερου....ετσι πρεπει να δουλευει ενα φιλτρο φυτων...... ![]() Και καποιες φωτο απο την μικρη λιμνη με χρυσοψαρα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κατα την διαρκεια αλλαγης νερου στην λιμνη.....καποιος περιμενει να ανεβει η σταθμη του νερου ![]() ![]() Το ονομα αυτου του φυτου?? ξερει κανεις?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι ομπρέλλες σου στο veggie filter όλα τα λεφτά. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα τόση ανάπτυξη και τόση ζωντάνια χωρίς χώμα...
Όσο για το τελευταίο φυτό που έβαλες...ντεν τσέρω ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξανα απ'την αρχη | brands | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-12-10 19:35 |
ξανα απο την αρχη | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-10 18:00 |
στρωσιμο ξανα... | platy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-11-09 22:45 |
Ξανα απο την αρχη..... | mariannos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-12-08 23:46 |