|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε εδω και θα βρεις λύσει για το προβλημα σου.
http://www.aquatek.gr/vb/search.php?searchid=4633341 Και εδω .. http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Limni/limni.htm Καλο διαβασμα. |
|
||||
|
||||
![]()
τα εχω διαβασει πολλες φορες αυτα , ομωςστην πραξη ειναι αλλιως...
κατ αρχην κανω καλα που αδειαζω την δεξαμενη? δεν ξερω τι να κανω εχω μπερδευτει ![]() το νερο ειναι καταπρασινο και μυριζει ψαρακια χωρις να εχω ουτε ενα ψαρι μεσα.. η καλυτερα μυριζει βατραχια. το ΄λινερ εχει γινει καταπρασσινο, νομιζα οτι ηταν αλγη απο τον ηλιο και γιαυτο εφτασε εκτως ελεγχου, οταν καταλαβα οτι ηταν απο μη επαρκη ροη του νερου ηταν ηδη χαλια. κανω καλα που την αδειαζω? να την αδειασω ολη? η τη μιση? η τι τελικα? στη σελιδα εκει εχει ενα φιλτρο που εχει φτιαξει εξω απο τη λιμνη, και εχει βαλει μονο 1 σφουγγαρι και χαλικι. αρκει δηλαδη μονο αυτο? αν καταλαβα μεσα απο μια σελιδα υπολογισμου λιτρων ειναι 3000 λιτρα η δεξαμενη περιπου. ποσα λιτρα ανα ωρα πρεπει να γραφει το φιλτρο αν παρω ετοιμο οσα και τα λιτρα μου? ευχαρηστω για το χρονο σας ![]() ------------------------- κανει αυτο για τη δεξαμενη μου? http://www.ebay.co.uk/itm/Submersibl...ht_1550wt_1185 ------------------------- σημερα την αδειασα τελειως (εκτως απο 10 εκατοστα στο βαθος που το καθαριζω και το αδειαζω σταδιακα). θα παω σημερα να παρω εναν κυκλοφορητη "multi sicce 4000" και ενα σφουγγαρι μεγαλο , εχω κοψει ενα 25λιτρο μπετονι μεγαλο οριζοντια και σκευτομαι να κανω κατι αναλογο με οσα φιλτρα εχω δει με ελαφροπετρα και σφουγγαρι εξω απο τη δεξαμενη και το νερο να τρεχει μεσα απο το στομιο του μπετονιου. ελπιζω να μην κανω κατι λαθος παλι.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zweet : 09-04-12 στις 12:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καπου ειχα δει φιλτρο με γλαστρες πολυ καλυτερο απο αυτο που λες για ψαχτο λιγο νομιζω ειναι πατεντα του in the pond
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δυστιχως δεν μπορεσα να βρω το ποστ..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ωραια σημερα παιρνω το νεο κυκλοφορητη. αν και δεν μου απαντησε κανεις στο ποσα λιτρα ανα ωρα κυκλοφορητη πρεπει να παρω για τη δεξαμενη μου 3000 λιτρα, κατεληξα σε ενα πο υποσχεται 4000 λιτρα ανα ωρα. ελπιζω να εκανα καλη επιλογη. θα ηθελα αν γνωριζει καποιος τροπο να κατασκευασω την εισαγωγη του νερου, το λαστιχο δηλαδη που θα μπενει μεσα στη δεξαμενη και θα τραβαει νερο, σε τι θα καταληγει ωστε να μην βουλωνει ευκολα? αν βαλω ενα μεγαλο χωνι με σιτα μετρια εφαρμοσμενη στη μεγαλη πλευρα και το λαστιχο εφασμοσμενο στην αλλη θα ειναι καλη ιδεα? |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιγη βοηθεια... | andronikos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 22-12-11 15:03 |
λιγη βοηθεια? | rawnerve | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 29 | 27-11-11 10:55 |
λιγη βοηθεια! | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-10 21:26 |
λιγη βοηθεια !!!! | ilias8573 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-01-10 23:12 |
λιγη βοηθεια | christine1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 14-12-08 14:05 |