|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτησω κατι και εγω? Εχω εναν Yellow Aymonieri στο ενυδρείο μου και ειναι πολυ κτητικος ιδίος με τη θυληκια κυοφορούσα Guppy μου. Την κυνηγαει συνεχεια και ελαχιστες φορές κατεβαινει κατω η ιδια και προτιμαει να μενει στην επιφάνεια. Το ενυδρείο μου ειναι 20λτ χωρις αληθινα φυτα. Μηπως δεν χρειαζεται να εχω καν γλυφτη?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ λιγα λιτρα και μαλλον εχεις και πολλα ψαρια και θα γινουν πιο πολλα μολις γεννησει η γκαπινα. τελος παντων, αν θες να δεις μωρακια γκαπυ πρεπει να αποχωριστεις το γλυφτη, πριν σου σκοτωσει ολα τα ψαρια εκει μεσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν εχω πολλα ψαρια. Μια Γκαπινα εχω και ενα Νεον. και φυσικα το γλύφτη. Μαλλον πρεπει να τον βγάλω ετσι?
|
|
|||
|
|||
![]()
πρεπει να διωξεις το aymonieri και το νεον (ακαταλληλες συνθηκες νερου, χωρου και δεν ειναι σε κοπαδι). ασε μεσα το γκαπυ μονο του, σε λιγο καιρο θα γεμισεις με ψαρια.
πως και ξεμεινες με ενα θηλυκο γκαπυ? ηταν εγκυος απο το πετσοπ? (αν πηρες μονο ενα). |
|
||||
|
||||
![]()
NAI ηταν ηδη εγκυος απο το πετσοπ. Ειχα βεβαια και αλλα 3 Νεον αλλα δεν αντεξαν εκτος απο 1 ηρωικο που μου εμεινε. Ευχαριστω για τις συμβουλες.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φίλοι.
Συγνώμη για την απουσια μου ... υποχρεωσεις. Τελικα τα κιτρινα γκαπι μεγάλωσαν, εγιναν κατακιτρινες γκαπίνες και μερικα αρχίζουν να κοκκινιζουν προς την ουρα οποτε φανταζομαι θα είναι και γκαπακια... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πετρες+φυτα για γκαπυ μωρα | αλεξανδρα | Ζωοτόκα | 11 | 03-09-09 21:16 |
νεα γεννα 30 μωρα | aris2 | Malawi | 2 | 29-04-09 12:50 |
γκαπυ γεννα | mitsos1969 | Ζωοτόκα | 3 | 21-04-09 12:15 |
Μωρα Γκαπυ | Kiki | Ζωοτόκα | 13 | 10-12-08 09:45 |
Γκαπυ μωρα με κολημενες ουρες. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 19 | 06-07-06 18:18 |