|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ...δεν ξέρω ρε 'συ....εγώ μέτρησα με στικάκια μία πριν την 2η δόση και μία πριν την 3η.......δεν έκανα αλλαγή νερού (ούτε καν συμπλήρωση) και δεν έχω φυτά. Θα πάρω το τεστ της API (API Freshwater Master Test Kit) να μετρήσω και την συνολική αμμωνία και έπειτα να υπολογίσω την ελεύθερη με τον τύπο που μας έδωσες! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα νιτρικά υπάρχει περίπτωση να πέσουν και σε μη φυτεμένα ενυδρεία λόγο αλγης .
|
||||
|
||||
![]()
Διευκρινιζω και παλι, οτι για να θεωρειται στρωμενο το φιλτρο και ικανο να ανταπεξερχεται στους ρυπους ενος ενυδρειου πρεπει να μετραμε μηδενικη ολικη αμμωνια (NH3/4) και οχι απλα με το calculator να ειναι μηδενικη ελευθερη αμμωνια ΝΗ3 ή σε χαμηλα επιπεδα.
To Calculator ειναι για να μη πανικοβαλομαστε και κανουμε extrem κινησεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ξέρω πως θα πεις πως καλύτερα θα είναι να μετράς 0 αλλά ισχύει πως θα την παλέψουν? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ισχυει
Ομως δεν εφησυχαζεις. Πρεπει να στρωσει και να μην κανει απο εκει και μετα ποτε peak.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ! Ευχαριστώ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτο το ποστ εγραψα τις κινησεις που εκανα στο στρωσιμο μου με βακτηρια της microbe lift και τροφη σε αποχη για την παραγωγη αμμωνιας.
Αυτο που εχω ξεχασει να αναφερω ειναι οτι ολες οι αναπληρωσεις νερου για την εξατμιση οσο εστρωνε το ενυδρειο εγιναν με απιονισμενο νερο απο σουπερμαρκετ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ισως βοηθησε στο πιο γρηγορο στρωσιμο, οτι ετρεχε αδειο για μια εβδομαδα, με ενεργο ανθρακα. 1. Φωτα ειχες αναμμενα τις πρωτες 2-3 μερες με τα βακτηρια? 2. Αναταραξη επιφανειας και ροη καλη? 3. pH? 4. KH? 5 GH? ΥΓ τα Nite out χρησιμοποιησες βασικα
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βακτήρια και στρώσιμο | panos_auk | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 30-01-11 20:27 |
Σχετικά με βακτήρια | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 29-10-09 21:43 |
Τι Βακτήρια να αγοράσω; | johnmarka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-04-09 08:13 |
Η γλιτσα είναι βακτήρια? | Serafeim | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-02-09 12:22 |
Βακτήρια και αλλαγές νερού | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-02-08 13:33 |