|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα τι μπογια αυτη που βαφουν πισινες κανει ?
μαζι με το σακη χθες το καθαρισαμε απο τοτε που φτιαχτηκε μαλλον δε καθαριστηκε ποτε και οτι υπαρχει ζωη μεσα ειναι γιατι το νερο τρεχει συνεχεια και απο μια υπερχηληση φευγει σκεφτομε για καποιο κισο η κατι τετειο αναριχομενο αλα αν εκανε και λουλουδια θα ηταν το τελειο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χάρρη Κισσός και νερό δεν νομίζω....υπάρχει θέμα.
Κοίτα τπτ σε φτέρες με γλαστράκια σε διάφορα επίπεδα κα ιτο νερό να τρέχει ενδιάμεσα..... ΔΙΑΒΑΣΜΑ.......αλλιώς θα πάω εγώ για την "εργολαβία" ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η μπογία, ή καλύτερα το στεγωνωτικό που θα χρησιμοποιήσεις, πρέπει να είναι κατάλληλο για τα ψάρια (αν τελικά θα βάλεις στο συντριβανάκι).
|
|||
|
|||
![]()
ΧΑΡΗ λες να το γκρεμησουμε και να εχει λιρες.... μετα θα το κτησουμε πιο μεγαλο και πιο εργονομικο με χορο για φιλτρα και αλλα..........
|
|
||||
|
||||
![]() μπορει καποιος να αναγνορισει τι φυτα εχει ο κυριος στο βιντεο ? μου αρεσει πολυ σαν ιδεα ετσι οπως το εχει
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() To Πλατήφυλλο φυτό στη μέση colocasia Δεξιά και αριστερά cyperus alternifolius To μωβ λουλούδι στην κορυφή του καταρράκτη, είναι μια ίριδα To χαμηλό φυτό δίπλα από την κολοκάσια είναι κάποιο μέλος από την οικογένεια των σπαθίφυλλων, ψάξε sagittaria Tα ψηλά φυτά που βλέπεις δεξιά με το κόκκινο φύλλωμα, τα πράσινα στον καταρράκτη και αριστερά σε μεγάλη έκταση, είναι μέλη της οικογένειας των canna.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παρα πολυ βασιλη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοιθεια απο μποσταναδες | harris samos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 05-01-12 01:12 |
λιμνουλα | johnb | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-12-11 21:47 |
η δευτερη λιμνουλα μου! | apostolis veroia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 103 | 17-07-11 16:11 |
προβλημα βοιθεια | harris samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 19-08-09 20:17 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |