|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα το κανεις κεντρικη αμερικη να ξερεις οτι πεφτει πολυ ξυλο .....
σκεψου κατι ποιο περιεργο δε βερεθηκες τις κυχληδες ? κανενα χελι κανενα datnoid κανα πολυπτερο ειναι μεγαλο το ενυδρειο και θα ειναι κριμα να μπουν μικροψαρα
|
||||
|
||||
![]()
για ανεβασε να δω κανενα βιντεακι με τα παραπανω ψαρια που λες
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά ο καθένας ότι θέλει βάζει! ¶μα σ'αρέσουν τα μικρόψαρα βάλε μικροκιχλίδες malawi! Kαι γω malawi εχω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι φιλε αυτα τα ψαρια δεν μου αρεσουν καθολου
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι για jaguar ελεγες
------------------------- ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 05-04-12 στις 22:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου αρεσει αυτο που βλεπω ειδικα το δευτερο ειναι αδιο..φιλικα.
------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=Jkq3u...feature=relmfu αυτο ειναι πολυ ωραιο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ραφαηλ10 : 05-04-12 στις 23:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις σκευτει ποτε να βαλεις botia, και πιο συγγεκριμενα τα πολυ δημοφιλη Chrombotia Macracanthus(Clown loach);
Μπορει να μην ειναι κιχλιδες, αλλα ειναι πραγματικα απιστευτα ψαρια και αυτα τα λιτρα πιστευω θα ηταν ιδανικα για ενα 'κοπαδακι'...αν μαλιστα εχεις και κυκλοφορητες απ'το θαλασσινο, θα τους εκτιμησουν ιδιεταιρα! |
|
||||
|
||||
![]()
οντως φενονται πολυ ωραια αλλα με τραβαν πιο πολυ οι κιχλιδες!σε ευχαριστω πολυ.εχετε να μου προτεινετε ποσοτητες και ψαρια malawi που μπορω να βαλω μεσα ..να τα βαλω σε 5αδες/?
|
|
||||
|
||||
![]()
haps ή mbuna θές?
Υπάρχουν τόσα που δεν μπορείς να τα απαριθμίσεις! Αυτό ίσως σε βοηθήσει(αν και δεν τα έχει όλα):http://www.cichlid-forum.com/article...us_gallery.php |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi 700 λιτρα + 150 λιτρα sump | kouman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 99 | 10-03-15 09:51 |
Προτάσεις για 240 λιτρα | VITO | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 15 | 06-02-12 21:59 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Προτάσεις για rio 400 | Dekanat | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 22-09-10 23:13 |
Προτάσεις | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-05-09 09:06 |