|
|
|||
|
|||
![]()
το καθαριζα μια φορα το μηνα ως εξης!
το εβαζα να λειτουργησει σε καθαρο τρεχουμενο κρυο νερο μεχρι το νερο που θα βγαινει ναναι σχεδον καθαρο (οχι τελειως για να μην πεθανουν τα καλα βακτηρια). εαν μαζευε γλιτσα την σκουπιζα με ενα αχρησιμοποιητο πανι το οποιο μετα πεταγα (δεν το επαναχρησιμοποιουσα γτ φοβομουνα μηπως το εχει χρησιμοποιησει καποιος αλλος μετα με σαπουνι/απορρυπαντικο). το φιλτρο μου δεν αποσυναρμολογουταν γιαυτο και το εκανα ολο μαζι κ οχι ενα ενα τα κομματια αλλα νομιζω πως δν εχει και ιδιαιτερη σημασια πια. απλα μου κανει εντυπωση τι μπορει ναταν αυτη η ασθενεια.. δν ειδα τα συμπτωματα αυτα σε κανενα σαιτ.. |
|
||||
|
||||
![]()
κάθε μήνα δηλαδή κατέστρεφες τη βιολογία του φίλτρου. Οπότε λογικό μου ακούγετε να χαθεί το ψάρι σου. Το φίλτρο το καθαρίζουμε με νερό που έχουμε βγάλει από το ενυδρείο και όχι από νερό του δικτύου που περιέχει χλώριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ειναι και κρυο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το μονιμο "θεμα" που εχουν τα πετ-σοπ:δε μιλανε για τον τροπο που πρεπει να καθαριζει κανεις το φιλτρο του....κι αυτο βεβαια ειναι ειτε απο αγνοια ειτε απο πονηρια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οπως ειπαν τα παιδια,ηταν σαν να εστρωνες το ενυδρειο σου καθε μηνα! διαβασε καλα τα υπομνηματα,ρωτα και σιγα-σιγα ξαναπροσπαθησε το! ολοι καναμε λαθη! τα πετσοπ δεν δινουν συμβουλες!τους βολευει! παντως καλυτερα να μην βαλεις χρυσοψαρο σε 40 λιτρα ξανα! θελουν λιτρα και ισχυρη φιλτρανση! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια βοηθεια σας παρακαλω | Δημητρης89 | Bettas | 21 | 06-11-10 19:28 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
Tην βοηθεια σας παρακαλω!!!!! | doukas07 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 22-07-09 11:02 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |