|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω βαρέλι που βάζουν τις ελιές 50lt αυτό κάνει ή όχι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα θελει απολυμανση καλη και να μην εχει φθορες (γρατζουνιες μεσα, που μεσα τους μπορει να αναπτυχθουν διαφορα)
|
|||
|
|||
![]()
Είναι σχεδόν καινούργιο το βαρέλι δεν έχει τίποτα, απλά θα το απολυμάνω για να είμαι σίγουρος.
¶ντε να ξεκινήσω να βάζω τα ψαράκια που θέλω ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι αποφάσισες να βάλεις τελικά;
|
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτομαι να βάλω από 15 άτομα (ακούω γνώμες)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μη γινει αποτομα. * Αρκει φυσικα να ειναι στρωμενο το ενυδρειο. ------------------------- Παράθεση:
αλλοι πιθανοι συγκατοικοι στο μελλον
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 05-04-12 στις 12:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είχα την εντύπωση ότι θα πρέπει να ρίξω τις τιμές και μετά να βάλω τα ψάρια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Εκτος αν τα παρεις απο ενυδρειο με σωστες τιμες νερου
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 05-04-12 στις 12:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τώρα που το ξέρω θα πράξω σωστά... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποθήκευση νερού από Α/Ο | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 02-01-12 16:40 |
αποθήκευση νερού | vaggstef | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-10-11 09:09 |
Ερώτηση για σωστή "αποθήκευση" όσμωσης | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-12-10 10:27 |
Βοήθεια σε κυκλοφορητή νερού – φίλτρο νερού | POURITANOS | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 155 | 11-05-09 22:20 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |