|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ενυδρειο τρεχει 16 μηνες.τα acei τα δυο λαμπιντο ειναι 16 μηνων ενω τα υπολοιπα ψαρια (2 λαμπιντο και τα 3 αφρα) ειναι κοντα 6 μηνων.υπαρχουν αρκετες κρυψωνες η μετρησεις ειναι φυσιολογικες ενω η εως τωρα συμβιωση ολων των ψαριων ειναι εντελως φυσιολογικη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το "φυσιολογική" είναι κάτι σχετικό.
Οι λόγοι που ανέφερα παραπάνω εξηγούν και γιατί το θηλ. acei δεν κρατάει τα αυγά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η πρωτη φορα ηταν τυχαια που τα κρατησε?παραλειψη μου κλεοβουλε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιθανόν.
Θα σου πρότεινα να κρατήσεις ένα χαρεμάκι λαμπίντο. Έτσι και τα ψάρια θα νοιώθουν καλύτερα, θα μεγαλώνουν σωστά κι εσύ θα βλέπεις συχνά επιτυχημένες αναπαραγωγές ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουτε καν τα λαμπιντο και τα αcei μαζι?
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα
στο προφιλ σου γραφεις 400 λιτρα malawi γιατι δεν τα βαζεις εκει?
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα μιμη.μακαρι να ηταν ευκολο να τα βαλω εκει.εκει εχω σχολειο αρρενων.εχω και απο τα τρια ειδη αρσενικα(αρσενικα λαμπιντο αρσενικα ασει αρσενικα αφρα και αρσενικα αυλονακαρα).ειχα μεγαλη επιτυχια στα ψαρια σχεδον ολα μου βγηκαν αρσενικα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπορει να γινει? | ΜΙΜΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 25-11-10 13:37 |
τι μπορει να φταιει; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 06-02-10 00:20 |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
τι μπορει να ειναί; | Mary-z | Malawi | 3 | 01-10-08 11:26 |
τι μπορει να ειναι | chris129 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 36 | 26-10-07 18:11 |