|
|
||||
|
||||
![]()
λεει οτι εχει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα το ειδα ,,συνηθως δεν διαβαζω τα γκρικλισ.
Αμμωνια μεσα στο νερο ,το ψαρι ειναι στα τελευτεα του. |
|
||||
|
||||
![]()
ισως κι αυτο το φιλτρακι βεβαια να ειναι ανεπαρκες...μονο τα τεστ θα μας δειξουν αν ειναι οι παραμετροι του νερου το θεμα.
αμμωνια σκεφτηκα κι εγω. Αλλα υπαρχουν τα αντιστοιχα συμπτωματα? κοκκινα βραγχια, "σκισμενα" πτερυγια, ηταν το ψαρι καθολου στην επιφανεια προσπαθωντας ν'αναπνεύσει? |
|
|||
|
|||
![]()
ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ ****** ΤΟ ΨΑΡΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΣΩ...ΟΧΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΜΗΟΥΡΓΙΘΕΙ ΑΜΜΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΕ 15 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑΞΑ ΕΞΟΛΟΚΛΙΡΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ?
Mod edit: Παρακαλω να προσεχεις τις εκφρασεις σου! |
|
|||
|
|||
![]()
μηπως ταισες περσσοτερο απο το συνηθησμενο φιλε μου?
|
||||
|
||||
![]()
Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα προβληματα δεν θα αργησουν να ξαναερθουν σε ενα τοσο μικρο ενυδρειο! Ασχετα με το τι θα κανεις τωρα με το ψαρι σου,καλο θα ηταν να κοιταξεις κ τι θα κανεις γενικοτερα με αυτο το μικρουλι ενυδρειο! Μπορεις να εχεις κανα σαλιγκαρακι ή καμια γαριδουλα (λιγο δυσκολα) αλλα χρυσοψαρο Δεν χωραει δυστυχως....
Εγω θα σου προτινα να μεταφερεις το ψαρι μαζι με οποιον εξοπλισμο εχεις(φιλτρο,αεραντλια), σε κανεναν κουβα (καθαρο) οπου μαλλον θα εχει περισσοτερο χωρο απο το ενυδρειο σου, μπας κ το σωσεις... Μετα ή του προσφερεις αυτο που χρειαζεται (μεγαλυτερο σπιτι) ή το πας πισω κ το κανεις το ενυδρειακι σου μια πανεμορφη γλαστρουλα η οποια πιστεψε με θα σε ευχαριστησει πολυ περισσοτερο! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS paidia SOS | salloon | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 34 | 16-01-12 16:43 |
Re paidia pou mporw na vrw Ranchu sthn Athina? | kapsok | Χρυσόψαρα | 2 | 23-01-10 22:18 |
java fern me paidia | goldmary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-02-05 14:15 |