|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω εχω 2 Synodontis Eupterus και συγκατοικουν 5 χρονια με αλλα ψαρια οπως μια ομαδα cory σε 180λιτρα. Τους πηρα 5εκ. και ειναι 15εκ. σημερα. Δεν εχω κανει καμια αλλαγη στη συνθεση του ενυδρειου εδω και 3 χρονια και ποτε δεν εχουν εμφανησει επιθετικες τασεις προς τα αλλα ψαρια αλλα και μεταξυ τους. Εχω την εντυπωση κιολας οτι ειναι και οι δυο αρσενικοι. Να ανησυχησω οτι μπορει να συμβει τωρα? ![]() Και καποια ειδη πιραγχας νομιζω ειναι μοναχικα... |
|
||||
|
||||
![]()
Το αναφέρει και εδώ..
http://www.practicalfishkeeping.co.u...t.php?sid=4506 Κάποτε είχα και εγώ έναν synodontis (δεν θυμάμαι ποιο είδος) απο μικρό και είχε φτάσει στα 12 εκ περίπου μαζί με έναν pleco 14 εκ και κάποια μέρα βρήκα τον pleco ανάσκελα και φαγωμένο σε ένα σημείο της κοιλιάς. Τότε είχα καταλήξει ότι το έκανε ο synodontis αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο περίεργο με μετρήσεις κτλ. και αργότερα έμαθα για τους eupterus ότι όταν ενηλικιωθούν αποκτούν κάποια φονικά ένστικτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ... και ποτε ενηλικιωνονται ? φανταζομαι οτι οι δικοι μου ηδη ειναι πια ενηλικοι...
Παντως στο planetcatfish τα χαρακτηριζει peaceful. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πότε ενηλικιώνονται δεν ξέρω, πάντως ζουν πολλά χρόνια οπότε ποτέ δεν ξέρεις.
Εγώ δεν είχα καλή εμπειρία με τον synodontis μου αν και μου αρέσουν πάρα πολύ σαν ψάρια όλα τα είδη synodontis. Μακάρι να μην γίνει το παραμικρό με τα ψαράκια σου αν και πιστεύω πως σε ψάρια που είναι θηρευτές γενικότερα είναι να μην δοκιμάσουν μια φορα κάτι...γιατί μετά δεν σταματάνε με τίποτα.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτιμήσεις για είδη ψαριών | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-10-09 11:48 |
Όνομα φυτού...? | GhostShip | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-02-07 09:33 |
Μοναχικο red eye | serifios | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 08-12-06 23:42 |