|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οι παραπάνω λιμνούλες φτιάχτηκαν για να γίνει ένας υδάτινος κήπος με νούφαρα, καλαμιές και άλλα υδρόφιλα φυτά και γι' αυτό είναι και αρκετά ρηχές. Τα κοι προφανώς θα τα "απελευθέρωσε" κάποιος "φιλευσπλαχνος" χομπίστας που τα βαρέθηκε... Γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι σε λίγο θα δούμε και τις κλασικές πλέον τροπικές χελωνίτσες με τα κόκκινα μάγουλα;
Πέρα από την πλάκα, ελπίζω με την οικονομική κρίση και το φαγοπότι που έχει πέσει στον δήμο Θεσσαλονίκης, να έμεινε κανένα ευρώ για την συντήρηση τους και να μη γίνει βουρκος και εστία κουνουπιών... Μα όπως λένε, κοντός ψαλμός αληλούια! το καλοκαιράκι είναι κοντά... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπορω να βαλω βοτσαλα απο παραλια? | faceck | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 12-10-14 19:33 |
aquatic... λιμνες μεχρι 420,000 λτρ. | ronis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 41 | 24-11-13 22:47 |
Υποστρωμα με χαλικακι απο παραλια | nikharalabo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 16-11-11 10:00 |
ερωτηση για λιμνες... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 29 | 20-08-09 21:31 |
Βοτσαλα απο παραλια τι να κανω ? | eliteaguarium | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 17-05-09 21:08 |