|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
όμορφο είναι, να το χαίρεαι
![]() το εχινοδόρο που έχεις αριστερά μπροστά εγώ θα τον έβαζα κάπου πίσω γιατί ψηλώνει |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου τον εχς οσο πιο πισω μπορω γιατι απο πισω του ακριβως ειναι το λαστιχο απο το εξωτερικο φιλτρο.την ειχα και στο παλιο και μου ειχε γινει τριπλασια ειε βγει ως εξω..
|
|
||||
|
||||
![]()
και στο δικό μου έχει φτάσει μέχρι πάνω. όμορφο και εύκολο φυτό
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα μικρο θεμα μετα απο καποιες αλλαγουλεσ στο ενυδρειο σηκωθηκε λιγη σκονη να το πω και επιασε σε διαφορα φυτα..εχω βαλει ενα εξτρα εσωτερικο φιλτρο μονο με ενυδρειακο βαμωακι και μπλε σφουγγαρακι να τραωηξει παραλληλα με το εξωτερικο φιλτρο..θα κανει δουλεια η απλα πρεπει να περιμενω καποιες μερες?καμια βοηθει απο τουσ πιο εμπειρους?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα κανει δουλεια.
Τα φυτα σκουντα τα να πεσει η σκονη. Ελπιζω να μην εκανες ανασκαφες στο βυθο.
|
|||
|
|||
![]()
οχι κατι το ιδιαιτερο παντως...αλλωστε το υποστρομα μου ειναι σε κοκκουσ κ οχι χωμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει σημασια αυτο.
Αυτο που εχει σημασια ειναι τι υπαρχει πανω και μεσα του. Και αν αυτο δεν ειναι καλο, να μη βγει στο νερο, αλλα να καθαριστει.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
Νεος στο χώρο | AlexanderTheGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 06-09-06 07:51 |
νεος στο χωρο | georgetzes | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-03-03 19:48 |