|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις ένα τέτοιο στο καθένα http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2183 και απλά στην πρίζα (ή με χρονοδιακόπτη αν δε θες να δουλεύει συνεχώς).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενω με τα ανεμιστηρακια εχω και φορτιστη θα μου βγουν πιο οικονομικα... |
|
||||
|
||||
![]()
Στην αναγκη κατι θα κανει, αλλα δεν θα μπορεσεις να τον τοποθετησεις κοντα στην επιφανεια του νερου, οπως ισως θα εκανες με εναν για pc.
Kατα την γνωμη μου ομως ειναι πιο σωστη λυση 2 ανεμιστηρακια να βαζουν αερα οσο γινεται πιο κοντα στην επιφανεια, και ακομα καλυτερα πανω απο την εξοδο του φιλτρου οπου εχει καλυτερη εξατμιση. Εξαρταται βεβαια και απο το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
θα τον τοποθετησω πανω απο το sump , θα τον βιδώσω καπως στο ξυλο της βασης και θα κοιταει προς το sump , ρωτησα γιατι εχω την εντυπωση οτι βγαζουν πολυ περισσοτερο αερα απο τα απλα των pc , εκτος και αν βρεις πολυστροφο καπου στις 2500 με 3000 RPM π.χ. κατι σαν αυτον , αλλα και παλι πιστεύω ειναι πιο δυνατα !!
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε θα μπορεσεις να το διαπιστωσεις.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
220V λειτουργει?
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω , δεν το εχω , απλα το ειχα δει παλια στο praktiker και καποια στιγμη θα παω να δω παλι αν υπαρχει κατι.
Δεν πρεπει να ειναι 220 αφου λεει περνει μπαταριες και εχει υποδοχη για μετασχηματιστη. παντως πριν χρονια που ειχα κατι παρομοιο σε ενα φορτηγο της δουλειας μου εβγαζε πολυ αερα , σε παγωνε , καμια μα καμια σχεση με του PC , 10 μαζι του PC να ειχες ουτε καν το φτανανε σε ροη αερα , και δουλευε απο τον αναπτηρα του φορτηγου.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια επειδή η ζεστη φουντώνει και αποτελει το Νο1 προβλημα αυτην την εποχη , να σας πω οτι σημερα πηγα στο praktiker και πηρα αυτον
Με μανταλακι τον επιασα στο πλαινο του καπακιου , ειναι παναλαφρος και ουτε καθολου κραδασμους να κανει το ενυδρειο , απολύτως τιποτα !!!!!!!!!! Πολυ δυνατος με δυο ταχυτητες , βολικο μεγεθος , και τον συνδεσα με ελεκτη που τον εχω στους 26 με +-0,4 , πηρε μπροστα στους 26,4 και μου πηγε την θερμοκρασια στους 25,6 μεσα σε 40 λεπτα σε 280 λιτρα ενυδρειο !!!!!!!! Και αλλες χρονιες ταλαιπωρούμαι με ανεμιστιρακια PC που αλλα καιγονται και ιστοριες !! Τρομερος λοιπον , βολικος με το μανταλακι , περνει κλίση να τον πατε κοντα στην επιφανια (αλλα με τοσο αερα που βγαζει δεν υπαρχει λογο για πολυ πολυ κοντα) και το σπουδαιοτερο ειναι πουπουλο απο βαρος για να στιριχθει χωρης κανενα προβλημα στο τζαμι η στο καπακι με το μανταλακι του.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν μπορεις να δωσεις και κανενα λινκ φοτο.... |
|
||||
|
||||
![]() εχεις απο τωρα 26.5 μεσα στο σπιτι???!!! δηλαδη αργοτερα(Ιουλιο Αυγουστο)ποσο θα φτασεις? αλλα οσο εχεις το ανεμηστηρακι μην αγχωνεσαι... για σενα να αγχωνεσαι με τοση ζεστη... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανεμιστηρακια | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 19-06-14 00:12 |
ανεμιστηρακια | Gladiator | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-09-11 20:15 |
ανεμιστηρακια | linos21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 11-05-10 16:04 |
ανεμιστηρακια | chris7 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 20-06-09 09:14 |