|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ελεγα για την ταΐστρα φιλε μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεκτό, απλά άμα το είχε προγραμματίσει νωρίτερα έπαιρνε από το ebay πάμφθηνη πάντως.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΩΣ!ΕΔΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!ΕΙΜΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΤΟΥΒΛΟ ΑΠΟ Η/Υ....
|
|
||||
|
||||
![]()
από την αρχική σελίδα του forum βρες την κατηγορία που σε ενιαφέρει μπες μέσα και αριστερά επάνω πάτα το "new thread" και γράψε αυτό που θες
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επρεπε να ξεκεινησεις απο εδω πρωτα http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=12 Και μετα απο εδω απο τους αρχαρίους ,. Και κατι ακομα δεν γραφουμε κεφαλαια ,γιατι ειναι σαν να φωναζεις. Καλο διαβασμα διαβασε τα υπομνηματα που σε ενδειαφερουν .. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ!καλως σας βρηκα!
|
|
||||
|
||||
![]()
γνώμη μου είναι να μη βάλεις αυτές τις τροφές για μια βδομάδα τσάμπα θα σου επιβαρύνει πολύ το νερό.
Μιας και έχεις μέρες ακόμα μέχρι το Πάσχα μείωσε σταδιακά τη φωτοπερίοδο ώστε να τη φτάσεις στις 4-5 ώρες. Να τη ρίχνεις κανένα τέταρτο άντε βαριά μισή ώρα κάθε μέρα χαμήλωσε και το θερμοστάτη (δε ξέρω στους πόσους βαθμούς το έχεις τώρα) να μειωθεί γενικά ο μεταβολισμός τους. Κάνε και καλά ταΐσματα πριν φύγεις να μαζέψουν ξύγκι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ασε που δεν θα επαιζα ετσι κι αλλιως με το μεταβολισμο τους, τη θερμοκρασια κλπ... σ'ενα συστημα που εχει βρει ισορροπια δεν θα "εβαζα χερι". αποψη μου... |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε συμπατριωτη!(και εγω απο ηρακλειο ειμαι)γενικα τα ψαρια μ τα εχω σε χαμηλο μεταβολισμο εχω 24 βαθμους θερμοκρασια και τα ταιζω με πολυ μικρες ποσοτητες μια φορα την μερα χωρις συγκεκριμενο ωραριο τωρα που θα φυγω τα ταιζω μερα παρα μερα οσο για τον φωτισμο τον εχω ιδη χαμηλα 6 ωρες πιστευω ειναι οτι πρεπει...οποτε καλυτερα να συνηθισουν στην πεινα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | ΜΑΝΩΛΗΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-11-10 03:23 |
ερωτηση... | Liz@ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-05-10 19:45 |
ερωτηση | kwstaogerobill | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-10-08 01:06 |
ερωτηση | Petran22 | Δίσκοι | 6 | 12-09-08 06:25 |
ερωτηση για CO2.... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-09-07 16:11 |